כללי מסך חדש שמתאים לגרפיקה

• הוסף לסימניות
אני עומדת להתחדש בתקופה הזאת במסך, אחרי שהקודם שלי כבר לא מתאים, כמעט, לשום דבר. אני זקוקה להמלצות על חברות, גדלים, מקומות ומחירים.

היות שלא עבדתי על המחשב שלי יותר משנה - אלא על מק, קצת 'נגמלתי' מהמסך הסטנדרטי של הפי.סי. (במק, המחשב והמסך הם היינו הך), לכן אני זקוקה למידע.

תודה מראש לכל הטורחים והעונים!

• הוסף לסימניות
אני ממש עכשיו קניתי מסך חדש לגרפיקה של 22 אינץ של סמסונג ואני מאוד מרוצה , נראה לי שהגודל מתאים בדיוק לגרפיקה. אם זה יותר גדול פשוט יותר קשה לרוץ עם העכבר מצד לצד
בהצלחה

• הוסף לסימניות
קניתי מסך ממוצע של LG 23 אינטש, ואני לא מרוצה כל כך. לעומת מסך ממוצע שהיה לי של CMV (אותה יצרנית של סמסונג) 22 אינטש שהיה פשוט נהדר.

• הוסף לסימניות
תודה, אני עובדת עם עט גרפי, והמסך שלי 'מתפרס' על שטח הלוח. כך, שבכל מקרה אני 'רצה' עם העט על פני כל השטח, וזה לא מהווה שיקול בשבילי.

• הוסף לסימניות
גם אני בבירורים על מסך מחשב חדש והבנתי שמבחינת צבעים כדאי להעדיף מסך עם פאנל IPS.
כמו"כ שמעתי המלצות על מסכי DELL.

• הוסף לסימניות
מה פירוש פאנל IPS?

• הוסף לסימניות
במסכי מחשב ישנם מס' סוגי פאנלים האחראים על זווית הצפייה וחדות הצבעים.
הפאנל הזול, הנפוץ והפשוט ביותר הוא פאנל TN, אחריו מדורג פאנל PVA שהוא מעט יותר איכותי.

מסכים עם פאנל IPS הם איכותיים במיוחד והיקרים ביותר. הם מציגים זויות צפייה מעולות ודיוק צבע אופטימלי, ומתאימים לגרפיקאים מקצועיים שזקוקים לטוב ביותר. זמן התגובה שלהם לא מהיר כמו האחרים, אך מסכים כאלה לא נועדו מלכתחילה למשחק ווידיאו (למרות שהם יכולים להתמודד היטב גם איתם).

(מקור: WiseBuy - מדריכי קנייה)

• הוסף לסימניות
את יודעת אולי מה טווח המחיר שלהם?

• הוסף לסימניות
קניתי לפני כחצי שנה dell u2412 אחלה מסך, חד, מדויק וזול!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה