מסך ירוק

• הוסף לסימניות
בס"ד

שלום, יש לי פרימייר 4 וכשחיפשתי בו אפשרות להוריד מסך ירוק לא מצאתי!!
מישהו יודע האם קיים כזאת אפשרות בפרימייר 4, אם כן למה אני לא מוצאת?
תודה מראש.

• הוסף לסימניות
אני לא מכיר את הפרמייר 4 אבל אולי תחפשי אפקט שמבטל את הצבע הירוק, בלי קשר למסך ירוק. כזה של תיקוני צבע.

• הוסף לסימניות
תחפש באפקטים - KAYING -- יש באפט הנל כמה אפקטים שיוכלו לעזור לך כמו ה'כולור קי' או ה'לומה קי' תנסה ותזיז את הערכים
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אפקט Ultra Key נמצא בגרסה CS5 ומעלה.
בגרסאות נמוכות יותר לא תמצאי פיתרון הולם למסך ירוק זו המציאות.
אבל ניתן לשדרג או להשתמש באפטר אפקטס.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י maor700;876127:
אפקט Ultra Key נמצא בגרסה CS5 ומעלה.
בגרסאות נמוכות יותר לא תמצאי פיתרון הולם למסך ירוק זו המציאות.
אבל ניתן לשדרג או להשתמש באפטר אפקטס.

בגרסאות ישנות כן יש את זה..היה לי פרימייר 2 והיה שם אפשרות להוריד מסך ירוק!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אביטל770;876190:
בגרסאות ישנות כן יש את זה..היה לי פרימייר 2 והיה שם אפשרות להוריד מסך ירוק!!

לא אמרתי שאין אפקטים אמרתי שאין פיתרון הולם. יש הבדל גדול.
יש אפקט כמו key color ועוד שיתנו תוצאה מספקת רק במקרה שהגוון הירוק אחיד לחלוטין בכל הרקע דבר שהוא כמעט בלתי אפשרי שיקרה בצילום וידאו חי.
בקיצור תני לי לחסוך לך זמן - לא תמצאי את מבוקשך באפקטים המובנים של התוכנה רק בתוספים למינהם או באפטר אפקטס.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה