מסך כחול והמחשב נופל

• פותח הנושא cmyk
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
לאחר שהפעלתי את המחשב, הופיע הודעה על 'שחזור המערכת לאחר שגיאה חמורה'
הקובץ שמצורף הוא ההודעה המתקבלת כשלוחצים על 'דיווח שגיאות'.

מישהו יודע במה מדובר?
תודה מראש

קבצים מצורפים

• Graphic1.JPG
    KB 570.7 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
אני משתמש בנתיב.
קשור?

• הוסף לסימניות
אני משתמש בנתיב.
קשור?

• הוסף לסימניות
100000e8 אחת השגיאות המעצבנות בWIN כל דבר יכול לגרום לה לוח פגום שגיאות דיסק ספק בעייתי דרייבר או תוכנה בעייתים בקיצור הכל...
אם זה לא קורה שוב אפשר לשכוח מזה אבל אם זה חוזר על עצמו תצטרך להתחיל לחפור במערכת כאשר הכי חשוב לדעת מה קרה לפני שזה התחיל להופיע האם התקנת משהו לאחרונה???

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י cmyk;788121:
אני משתמש בנתיב.
קשור?

פעם היה לי קובץ של נתיב שמסדר את זה, משום מה הקובץ נעלם לי
מומלץ שתצאו קשר עם H_H מנתיב
[הוא חבר גם בפרוג...]

• הוסף לסימניות
זוהי השגיאה המתקבלת.
יצוין שגם הנורטון שולח מדי פעם הודעות על אותה בעי'.

למי פתרונים?

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    KB 152.6 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
nwmedia.exe=נתיב
זהו השם של השרות שתוכנת נתיב מריצה במערכת.

• הוסף לסימניות
נסה את התוכנה הזאת
וכנס לתוך התיקיה Minidump (תעשה חיפוש) תעתיק את הקבצים שמופיעים לך שם לתוכנה
תעשה חיפוש בגוגל לשגיאה ותראה מה מופיע שם

קבצים מצורפים

• bluescreenview.rar
    KB 80.4 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
ה NWMEDIA הוא באמת קובץ של נתיב, הוא רשום עש SYMEN שזה החברה שמפתחת את נתיב.
אתמול היה לי מחשב שכל הזמן קרס בגלל זה כמו כאן באשכול. דיברתי עם נתיב והם לא ידעו מה לעזור .

האם בעל האשכול מצא פיתרון ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה