מסך כחול, והתאמצות יתר.

• הוסף לסימניות
שלום.
המחשב מידי פעם נכבה ללא הודעה מוקדמת (המסך נהיה כחול עם הרבה מלל באנגלית ואז נכבה סופית) זה קורה בלי קשר לקושי/כמות התוכנות הפועלות ברקע.
חוץ מזה המעבד (ככה אני חושבת) מתאמץ כל הזמן אפילו כשכל התוכנות סגורות.
יש לי תוכנת אנטי וירוס mcAfee מעודכנת.
המחשב חדש.

מעבד core i7 920
6 ג'יגה זיכרון ram

הבעיה הזו היתה מאז שקנינו את המחשב.
טכנאי שראה את המחשב טען שהוא תיקן שם משהו אך בפועל הבעיה עדיין קיימת.

אודה לכל מי שיעזור.

• הוסף לסימניות
את מתכוונת לכזה מסך:
צפה בקובץ המצורף 102516
אצלי הטכנאי אמר שזה קשור למתאם usb.
בינתיים אין לי פתרון....
אם את מוצאת פתרון-שתפי אותי...

קבצים מצורפים

• DS.jpg
    KB 165.2 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
לא תמיד זה קשור למתאם
קחי מצלמה ותצלמי הכי ברור שאפשר את המסך שלך
ותעל את התמונה לפורום מחשבים
אני בטוחה שהם יוכלו לבדוק ספציפית מה גורם אצלך להתנגשות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mishehoo;636616:
כן.

אין אפשרות להחליף מתאם?
אני החלפתי מתאם וזה לא עזר...
אבל ב"ה אצלי זה הפסיק (אחרי שזה היה קורה לי המון)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mishehoo;636350:
טכנאי שראה את המחשב טען שהוא תיקן שם משהו אך בפועל הבעיה עדיין קיימת.
תנסה אצל טכנאי יותר מוסמך...
או שתפנה פה בפורום מחשבים ל'פופקו' אני מאמינה שהוא ידע לעזור לך.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אצלי זה היה בעיה עם הזכרון, יש 2 פלסטיקים כאלו של הזכרון [וסליחה על הבורות, אין לי מושג איך קוראים לזה], אחד מהם התקלקל, והמחשב עשה לי את הבעיות האלו. אחרי תקופה הוא כבר בכלל לא נדלק.
מאז שהוציאו את הבעייתי, המחשב מתנהג די בסדר.
אגב, קנית את המחשב בחנות מסוימת בביתר?

• הוסף לסימניות
לי זה גם קרה שבוע שעבר, והטענה היתה שהספק לא בסדר, החלפתי לספק יותר חזק וב"ה הבעיה נפתרה,
כך שאין כאן כנראה תשובה מוחלטת.

• הוסף לסימניות
אצלי זה גם קרה, הבעיה היתה בזכרון [כרטיס פלסטיק דק ומוארך שתחוב על הלוח-אם]

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קברניט;637639:
אצלי זה גם קרה, הבעיה היתה בזכרון [כרטיס פלסטיק דק ומוארך שתחוב על הלוח-אם]
איזה בעיה היתה בזכרון?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נני5;637516:
אצלי זה היה בעיה עם הזכרון, יש 2 פלסטיקים כאלו של הזכרון [וסליחה על הבורות, אין לי מושג איך קוראים לזה], אחד מהם התקלקל, והמחשב עשה לי את הבעיות האלו. אחרי תקופה הוא כבר בכלל לא נדלק.
מאז שהוציאו את הבעייתי, המחשב מתנהג די בסדר.
אגב, קנית את המחשב בחנות מסוימת בביתר?

לא... המחשב לא נקנה בביתר!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה