מסך כחול :(

• הוסף לסימניות
אכן, דיברתי על השני.
רעיונית, לפי מה שנראה עכשיו הוא לא מצליח לפתוח מהדיסק.
ניסית לעשות סריקה בתוך המערכת? SFC /scannow

לא עשיתי סריקה,
זה מסובך?

אולי זה בעית חומרה
יש מס' שגיאה במסך הכחול ?

מה זה מספר שגיאה?
מעלה לך כאן את הצילומי מסך של המסכים הכחולים: (יש לי מבחר:()
20170715_222110.jpg IMG_0037.JPG IMG_0038.JPG 20170715_222110.jpg IMG_0037.JPG IMG_0038.JPG IMG_0001.JPG IMG_0006.JPG IMG_0001.JPG IMG_0006.JPG IMG_0007.JPG

תודה רבה לכם
תזכו למצוות

• הוסף לסימניות
ההודעות שגיאה הם לא אחידים (כל אחד שגיאה אחרת)
מצביעים על בעיות בזכרון, SSD והAMD
אולי כולם נובעים מאותה בעיה, לטכנאים דכאן הפתרונים, אבל אני חושש שצריך אחד עם המון עצבים, או לחילופין אחד שיתנדב להתחבר מרחוק
לחילופי חילופין פשוט להזמין טכנאי או להביא את המחשב לטכנאי

אגב אולי העידכון האחרון גרם לזה
מתי בוצע העידכון האחרון והאם מאז הכל התחיל ?

• הוסף לסימניות
טוב, תודה לכולם על העזרה הרבה
התברר שזה היה בעיית זיכרון

מה שעשיתי היה די פשוט, (בהדרכה של טכנאי)
הוצאתי את כל הזיכרונות (4 סלוטים של 16) והרצתי בדיקת זיכרון של Windows
הוספתי אחד אחד
ככה סיננתי וידעתי לזהות את הבעייתי

יש לי אחריות עליהם אז אני רגועה
שוב, תודה לכולם

• הוסף לסימניות
טוב, תודה לכולם על העזרה הרבה
התברר שזה היה בעיית זיכרון

מה שעשיתי היה די פשוט, (בהדרכה של טכנאי)
הוצאתי את כל הזיכרונות (4 סלוטים של 16) והרצתי בדיקת זיכרון של Windows
הוספתי אחד אחד
ככה סיננתי וידעתי לזהות את הבעייתי

יש לי אחריות עליהם אז אני רגועה
שוב, תודה לכולם

זה ממש לא מחייב שהבעיה בזיכרון
זה עדיין יכול להיות בלוח או אפילו במעבד
אבל תבדקי ותעדכני

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה