מסך מחשב - מה מומלץ?

• הוסף לסימניות
אנו עומדים לפני קניית מסך חדש (הקודם פשוט השתגע..:()
אשמח לשמוע איזה דגם מבין השלושה הוא המומלץ ביותר:
DELL P2414H
DELL U2412M
DELL U2414H

תודה מראש! :)

• הוסף לסימניות
לפי מה שאמר לי טכנאי מותיקי פרוג הדגם המומלץ הוא U2412
כי הגודל שלו גדול יותר (הדגמים של 2014 הם 23.8 אינטש ולא ממש 24)
לגבי איכות הצבע לא הצלחתי לקבל מאף אחד תשובה ברורה, באופן כללי הדגמים הללו איכותיים מאוד כולם. הדבר ההכרחי שיהיה מסוג IPS שזה איכות הצבע והחדות.

• הוסף לסימניות
לא שווה להוסיף 100 ש"ח לU2414? ובאמת יש הבדל בין 23.8 ל24?
קנינו לפני חודשיים בערך מחשב בTMS ואז לא היינו צריכים מסך. עכשיו ראינו שיש הנחה משמעותית יחסית למי שקונה מסך עם מחשב. ניסינו לשאול אם נוכל באותו מחיר לקנות עכשיו ואמרו שזה חייב להיות באותה חשבונית.
אולי יש מישהו שקונה שם מחשב עכשיו?

• הוסף לסימניות
לדעתי האישית ההבדל בגודל הוא מזערי, רק ציטטתי.
לא הצלחתי להבין לגמרי למה הוא המליץ דווקא על ה-12
אני חושבת ששניהם מצויינים, צבעים מאוד חיים, שטח עבודה נוח, חדות מעולה.

• הוסף לסימניות
קניתי לפני כחודש U2412M. אני מאוד נהנה ממנו צבעים חיים וברורים אם כי קצת נוטה לכחול (מה שאפשר לסדר). יחסית למסך הקודם, אני מרגיש כאילו החלפתי משקפיים.
הסיבה שלקחתי 2412 ולא 2414 כי 1. היה במבצע 2. הביקורות היו יותר חיוביות.

• הוסף לסימניות
1. 2414 הוא 16/9. 2412 הוא 16/10. (עדיפות לעבודה עם 2412, פחות עדיפות לסרטים כי אז יהיה פסים דקים למעלה).

2. מבחינת המפרט, לצרכי עבודה, 2412 עדיף בכל הפרמטרים, לדעתי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י moshiko00;1426757:
קניתי לפני כחודש U2412M. אני מאוד נהנה ממנו צבעים חיים וברורים אם כי קצת נוטה לכחול (מה שאפשר לסדר). יחסית למסך הקודם, אני מרגיש כאילו החלפתי משקפיים.
הסיבה שלקחתי 2412 ולא 2414 כי 1. היה במבצע 2. הביקורות היו יותר חיוביות.

איפה היה מבצע?

• הוסף לסימניות
אם מענין אותך המחיר ששילמתי על ה 12 היה 1100

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י YochiS;1427229:
יש את זה בארץ?
מן הסתם לא.
בערך בנובמבר יוצא המסך של השנה הבאה. יעני דגם 2014 יצא באיזור נובמבר 2013.

2015 זה מיועד ל-2015.

אבל לא בדקתי אם יש או אין.

• הוסף לסימניות
TMS
טעות שלי בדקתי עכשיו בחשבונית 1119
כולל משלוח עד הבית

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י OR_Design;1427285:
TMS
טעות שלי בדקתי עכשיו בחשבונית 1119
כולל משלוח עד הבית

זה היה ביחד עם קניית מחשב או מחיר רגיל?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה