מסך צבעוני, רוקד ועליז עד להחריד

• הוסף לסימניות
לאחרונה יש לי המון ניסים עם המסך :(
יש לי מסך חדש בן שבועיים בערך, שעבד עד אתמול בלי שום בעיה, והיום כשהפעלתי את המחשב - השתבשה התצוגה לחלוטין.
במקום צבע שחור, מופיע צבע אדום, וכל המסך מרצד ומרקד בנקודות מעצבנות במיוחד.
איך מטפלים בבעיה כזו?

• הוסף לסימניות
יש מישהו שיכול לעזור?
תודה לכל מי שרוצה לסייע!

• הוסף לסימניות
החיבורים כולם במקומם? איזה סוג חיבור?

• הוסף לסימניות
החיבורים במקום, נראה לי שזה חיבור DVI, אם הצלחתי לקרוא נכון.

• הוסף לסימניות
המסך הזה במחשב אחר פועל כראוי?
המחשב הזה עם מסך אחר?

• הוסף לסימניות
לי היה פעם משהו כזה - המסך נהיה צבעוני להחריד... צהוב ירוק וכו'
אמרו לי לשחק עם החיבור-החוט המחבר למחשב להוציא ולהכניס... וברוך ה' הסתדר!
אולי תנסי?
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;972429:
המסך הזה במחשב אחר פועל כראוי?
המחשב הזה עם מסך אחר?
אין לי כרגע אפשרות לבדוק, רק קצת מוזר לי שמסך חדש מתנהג כ"כ לא יפה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ESTYW1;972430:
לי היה פעם משהו כזה - המסך נהיה צבעוני להחריד... צהוב ירוק וכו'
אמרו לי לשחק עם החיבור-החוט המחבר למחשב להוציא ולהכניס... וברוך ה' הסתדר!
אולי תנסי?
בהצלחה!
תודה. אנסה עוד מעט ואולי מכאן תצמח הישועה.

• הוסף לסימניות
הדרייברים מותקנים כולם כהלכתן?

• הוסף לסימניות
תנסה להחליף כבל מסך עברתי כזה דבר כנראה הכבל עצמו במגעים אינו תקין אם יש לך אחריות בחברה תחליף

• הוסף לסימניות
תודה לכל המייעצים,
הוצאתי את כל החיבורים, הברגתי את כולם מחדש ועל הדרך גם ארגנתי את כל סבך החוטים והכבלים שהיה שם.
ב"ה המסך חזר לקדמותו, לרצינותו, וליישוב הדעת שלו.
ישר כח!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה