מסכימים להושיט לי יד?...

• הוסף לסימניות
אחרי יותר מחודש (!) עמוס שלא ציירתי כלום(:(), התישבתי לפנק את היד והנשמה...:)

זה מה שיצא:)
היתה לי בעיה עם היד של האבא ועדין אני לא מרוצה. מה צריך לתקן?

אבאבן.PNG
אבאבן.PNG

• הוסף לסימניות
נראה דוקא בסדר, זה יפה מאד ומתוק.

• הוסף לסימניות
נראה לי שאני מבינה מה נראה לך מוזר. אם אני לא טועה.
את מציירת את היד השמאלית פלוס מפרק ומעט מהאמה. נראה לי שתנוחה כזו דורשת ממך לשלוח מעט קדימה יותר את הכתף השמאלית, כלומר- יראו את זרוע שמאל מציצה מעבר לחזה. בצורה כזו שהכתף והזרוע שמוטות, לא תראי את המפרק תומך בגב הילד אלא רק את כף היד.
אבל אולי תבקשי ממישהו שידגמן לך, ותראי אם החישוב הזה בכלל נכון.

• הוסף לסימניות
נראה לי שאני מבינה מה נראה לך מוזר. אם אני לא טועה.
את מציירת את היד השמאלית פלוס מפרק ומעט מהאמה. נראה לי שתנוחה כזו דורשת ממך לשלוח מעט קדימה יותר את הכתף השמאלית, כלומר- יראו את זרוע שמאל מציצה מעבר לחזה. בצורה כזו שהכתף והזרוע שמוטות, לא תראי את המפרק תומך בגב הילד אלא רק את כף היד.
אבל אולי תבקשי ממישהו שידגמן לך, ותראי אם החישוב הזה בכלל נכון.

תודה על ההשקעה, יכול להיות באמת שזה יעזור. נראה כמה סבלנות לדגמן תהיה לאחים שלי הערב...:)

• הוסף לסימניות
אהבתי שהציור מאד פשטני מצד אחד וחלק אבל כל כך מביע... הצלחת ליצור קשר ממש יפה בינהם... משהו עם העינים של הילד ואיך שהם פוגשות את העינים של אבא שלו... צל"ש

• הוסף לסימניות
אהבתי שהציור מאד פשטני מצד אחד וחלק אבל כל כך מביע... הצלחת ליצור קשר ממש יפה בינהם... משהו עם העינים של הילד ואיך שהם פוגשות את העינים של אבא שלו... צל"ש

מבחינתי זה כל הציור.. וממש משמח אותי שגם את ראית והרגשת אותם...:eek:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה