דרוש מידע מסלולים בחיפה

• הוסף לסימניות
אתה יכול לשלוח את הקישור
שלחתי לכם קישור לנסיעה באופניים אין לי מושג למה ברגל הוא לוקח מסביב חצי שעה.
זה הדרך. האופציה היותר מהירה זה לקחת אוטובוס ממרכזית המפרץ תחנה אחת לצ'ק פוסט, ואז יש לכם דקה הליכה

• הוסף לסימניות
זה הדרך. האופציה היותר מהירה זה לקחת אוטובוס ממרכזית המפרץ תחנה אחת לצ'ק פוסט, ואז יש לכם דקה הליכה
תודה על העזרה אין מילים...
זה האתר ? https://familytrips.co.il/נחל-סעדיה-בחיפה/

• הוסף לסימניות
יכול להיות שבכביש 4 אין מקום מוסדר להולכי רגל לכן הוא לא נותן אפשרות כזו

• הוסף לסימניות
שאני עולה על הרכבלית אני תמיד מגיעה עד התחנה האחרונה וחוזרת.
יש מישהו שיודע להגיד לי איזה תחנה ממולץ לרדת והאם יש תחנה שיש פארק וכו....
התחנה שאני עולה זה מין קניון קטן כזה....
תודה

• הוסף לסימניות
עוד מקום נחמד מאוד,
תל שקמונה שנקרא גם 'הג'קוזי של הטבע'
מתאים לילדים קטנים,
אפשר לעשות מסלול מפארק הכט בטיילת עד חוף שקמונה,
ולשבת בבריכות הטבעיות שנוצרו בסלעים
אפשר לפגוש לעיתים דגים וסרטנים,
מומלץ לבוא עם נעלי ים, כי הסלעים מחליקים,
מה המצב שם מבחינת צניעות ?

• הוסף לסימניות
מישהו היה שם לאחרונה?
יש מספיק מים לשחיה?

• הוסף לסימניות
יש מקום באזור חיפה/הקריות
עם מים שאפשר לשחות?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה