דרוש מידע מסמך וורד שיתופי איך עושים את זה?

• הוסף לסימניות
אם יש פה מישהו שיכול להעלות בצורה מסודרת שלב אחרי שלב איך בדיוק אני יוצרת מסמך של וורד שכל אחד יכול לכתוב ולהוסיף בו מה שהוא רוצה.
קודם אני יוצרת על המחשב ואז מעלה או איך בדיוק?
תודה רבה מראש!!!

• הוסף לסימניות
אם יש פה מישהו שיכול להעלות בצורה מסודרת שלב אחרי שלב איך בדיוק אני יוצרת מסמך של וורד שכל אחד יכול לכתוב ולהוסיף בו מה שהוא רוצה.
קודם אני יוצרת על המחשב ואז מעלה או איך בדיוק?
תודה רבה מראש!!!
כל מסמך (וורד אקסל וכו )שמעלים לדרייב
ניתן לעריכה ושינוי ע"י האנשים שיש להם גישה לקובץ
עוד משהו ?

• הוסף לסימניות
@מה יהיה? תודה רבה אבל איך מעלים אותו?
קודם יוצרים ואז מעלים?
איך בדיוק?
אפשר הסבר יותר מפורט...?

• הוסף לסימניות
@מה יהיה? תודה רבה אבל איך מעלים אותו?
קודם יוצרים ואז מעלים?
איך בדיוק?
אפשר הסבר יותר מפורט...?
ברגע שיש קובץ שמור במחשב ( גם קובץ ריק )מעלים אותו לדרייב
נכנסים לגוגל דרייב בצד ימין למעלה אופציה להוספת קבצים
מוסיפים את הקובץ ואז משתפים את הקובץ עם כל מי שרוצים שיוכל לערוך ולשנות את התוכן
צריכה להסבר יותר מפורט
תכתבי . אשתדל לפרט יותר

• הוסף לסימניות
יש גם את זה

• הוסף לסימניות
יש גם את זה
גם את זה צריך לשתף בדרייב
לאנשים שמעוניינים שיוכלו לערוך ולשנות
לא ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה