מסמך 'תמיד למעלה'

• הוסף לסימניות
הורדתי תכנה נחמדה בשם Actual window manager שמשדרגת מאד את העבודה עם 'חלונות'.
אני בעיקר צריכה 'לנעוץ' מסמכים פתוחים. כלומר, לפעמים כשצריך להעתיק נתונים מתוכנה לתוכנה, או מקובץ וורד לתוך האתר שלי, ונוח לי שהמסמך פתוח ולא מתמזער בכל פעם שאני עוברת לחלון אחר.
התוכנה הנ"ל מאפשרת אופציה כזו בכל חלון שהוא ובכל תוכנה, וזה מאד שימושי.

הבעיה היא שהיא נסיונית לזמן מוגבל.

האם ידוע למישהו על אופציה אחרת של נעיצת מסמך פתוח?

מצו"ב דוגמה:

קבצים מצורפים

• Capture.JPG
    KB 197.8 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
ממתי כשעוברים חלון החלונות האחרים "מתמזערים" מעצמם?!

או שלא הבנתי אותך נכון...

• הוסף לסימניות
תיקון בניסוח:
החלון 'מוסתר' על ידי חלונות אחרים.

• הוסף לסימניות
eXtra Buttons

תוכנה חינמית עם הרבה אופציות

אתר התוכנה:
www.xtrabuttons.com

קבצים מצורפים

• eXtraButtons-rollup.png
    KB 10.4 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש פתרון יצירתי קצת

נכתב ע"י yaeli;681134:
התוכנה הנ"ל מאפשרת אופציה כזו בכל חלון שהוא ובכל תוכנה, וזה מאד שימושי.
הבעיה היא שהיא נסיונית לזמן מוגבל.
יש תוכנה לכוון את השעון של תוכנות אחרות, כך שאם נגמר הזמן אפשר להתחיל אותו מהתחלה...;)
http://forum.enativ.com/filebase.php?c=6&f=390&page=1

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה