מסעדה ברובע

• הוסף לסימניות
אנו מעוניינים לחגוג יומולדת לאימי במסעדה ברובע, רצוי עם תצפית לכותל.
מישהו יודע אם יש בהכשר העדה החרדית/ שארית ישראל/ רובין?
תודה!

אשמח לשמוע גם המלצות על מקומות בהכשרים הנ"ל לאו דוקא ברובע, אבל שיהיה במקום יפה ומטופח, כיאה לחגיגת יומולדת. תודה...

• הוסף לסימניות
קופי בייגל ובורגר בר בהכשר רובין ברחוב תפארת ישראל בדרך לכותל, שניהם מזון מהיר וללא תצפית לכותל. לענ"ד אין שום מקום בהכשרים הנ"ל שצופה לכותל.
ישנם עוד כמה מסעדות בהכשר רבנות י-ם מהדרין אבל צריך לברר לגבי כל אחת
(יש עוד מקום ברחבה המרכזית מול החורבה שנקרא ברביקיו בר שאמור להיות מהדרין אבל לא יודעת מה ההכשר, וגם 2 חנויות פיצה 1 ברחוב היהודים בהכשר שארית פיצה קארדו)

• הוסף לסימניות
ולגבי מסעדה יפה בכשרויות הנ"ל שלא ברובע, את יודעת?

• הוסף לסימניות
משהו אמר לי פעם על מסעדה חלבית בממילא(ככה כותבים?)
אין לי מושג לגבי הכשרות (אך ברור לי שהיא מהודרת)
ד"א בזמנים כאלו צריך להזמין מראש! כמה ימים קודם!
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
יש את ואקירו בסוף הנביאים, מסעדה בשרית מדהימה ויוקרתית...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י drvvv;429364:
יש את ואקירו בסוף הנביאים, מסעדה בשרית מדהימה ויוקרתית...
יוקרתית זה אומר גם יקרה?
ומה ההכשר?

• הוסף לסימניות
המסעדות היותר יפות הן רבנות י-ם מהדרין (בין הקשתות- על יד הכותל, קשת ברחבה, ומנורה ברחוב היהודים)
קופי בייגל נחמד אבל לא מתאים לקבוצות גדולות

• הוסף לסימניות
בממילא קפה רימון-רבנות מהדרין
ספגטים בהכשר ou איחוד הרבנים

• הוסף לסימניות
איך קופי בייגל? נחמד?
אנחנו סה"כ 4-5 איש. לא קבוצה גדולה...
זה ברובע?

• הוסף לסימניות
ברחוב שיורד לכותל (לפני המדרגות) מאוד נחמד ובהחלט מתאים ל4-5, הם מגישים כל מיני בייגלים קפה וכו' אנשים נחמדים ושירות טוב (כדאי לקחת בחשבון שבשעות של ארוחות הם מאוד עסוקים אז כדאי להגיע בשעה לא שגרתית לדג' 10 לארוחת בוקר 3 -5 לצהריים-ערב) 

• הוסף לסימניות
תודה על כל התשובות!
אשמח לדעת על מקום נחמד עם אוירה, לאו דוקא ברובע, בהכשר העדה/רובין/שארית. הדגש על אוירה כי בעיני לשבת בגאולה לא מתאים, אלא אם כן יש שם פינות חמד שאני לא מכירה- ובתור ירושלמית טריה (עברנו לפני פחות מחודש) ודאי שאני לא מכירה...
תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה