דרוש מידע מסעדה בשרית מהדרין בנתניה

• הוסף לסימניות
האם יש עוד מסעדה מהדרין (לא רבנות נתניה) חוץ מגלי צאנז?
עדיפות לבשרי, אם יש חלבי אשמח גם למידע

• הוסף לסימניות
האם יש עוד מסעדה מהדרין (לא רבנות נתניה) חוץ מגלי צאנז?
עדיפות לבשרי, אם יש חלבי אשמח גם למידע
נכון ללפני שנתיים לא מצאנו והבנו מתושבי המקום החרדים שזה דרישה של הרבנות בנתניה.
חבר של בעלי הביא לנו בזמנו שם של אחד מחברי הקהילה שמשגיח באיזה סטקיה מטעם הרבנות נתניה מהדרין והוא אמר שאפשר לאכול שם. (משהו שאנחנו סומכים עליו)

• הוסף לסימניות
נכון ללפני שנתיים לא מצאנו והבנו מתושבי המקום החרדים שזה דרישה של הרבנות בנתניה.
חבר של בעלי הביא לנו בזמנו שם של אחד מחברי הקהילה שמשגיח באיזה סטקיה מטעם הרבנות נתניה מהדרין והוא אמר שאפשר לאכול שם. (משהו שאנחנו סומכים עליו)
תוכלי לברר לי את שם המסעדה?
תודה רבה

• הוסף לסימניות
יש מסעדה בשם "היקב" היא נמצאת ליד הים. מסעדה חלבית שיש להם גם דגים ממש טעימים.
לגבי הכשרות, אני יודעת שזה כשרות ממש טובה ושהרבה סומכים עליה.
תבררי.
בגדול האוכל שלהם ממש טעים!

• הוסף לסימניות
יש מסעדה בשם שף על האש סגנון שווארמה וכדו'
אני חושבת שזה מחפוד

• הוסף לסימניות
יש מסעדה בשם "בן בקר" באיזור תעשיה בדרום נתניה, לא רחוק מאיקאה.
אני חושבת שההכשר הוא מחפוד.
עריכה: בכתבה על המסעדה כתוב ששיש בה 3 רמות כשרות שונות - לנדא, מחפוד ואשפר.
אני לא יודעת מה זה אומר בדיוק והאם מי שלא אוכל אחד מההכשרים יכול לאכול במקום.
אם כי אני חושבת שבעלי שמע מחבר שמכיר אישית את המשגיח שאפשר לסמוך שם על הכשרות

• הוסף לסימניות
האם המסעדה ישראליי'ס ברחוב ברטנורא עדיין פעילה או פתוחה?
באיזה ימים היא פעילה?

• הוסף לסימניות
יש מסעדה בשם "בן בקר" באיזור תעשיה בדרום נתניה, לא רחוק מאיקאה.
אני חושבת שההכשר הוא מחפוד.
עריכה: בכתבה על המסעדה כתוב ששיש בה 3 רמות כשרות שונות - לנדא, מחפוד ואשפר.
אני לא יודעת מה זה אומר בדיוק והאם מי שלא אוכל אחד מההכשרים יכול לאכול במקום.
איך השירות והרמה שם?
כי בתגובות שקראתי זה לא נשמע משהו...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה