- הוסף לסימניות
אולי 'לה קזה' בגאולה?איזה מסעדה חלבית מומלצת לעריכת שבע ברכות באולם פרטי, בנפרד משאר הלקוחות?
בהכשר עדה"ח בלבד.
תודה
לא בטוחה האם יש להם מתחם סגור...
אולי 'לה קזה' בגאולה?איזה מסעדה חלבית מומלצת לעריכת שבע ברכות באולם פרטי, בנפרד משאר הלקוחות?
בהכשר עדה"ח בלבד.
תודה
אולי 'לה קזה' בגאולה?
לא בטוחה האם יש להם מתחם סגור...
כמה עולה בליטוב מנה?ליטוב מוכנים לסגור מסעדה לאירועים.
בד"ץ טעים מאד, אין להם בשרי.
פורטובלויש את המסעדה ברח' לבוש מרדכי, לא זוכרת איך קוראים להם.
בהכשר העדה החרדית
ואני יודעת ממשפחה שלי שעשו שם שבע ברכות.
המקום נראה טוב ?קפה מוסקט בכנפי נשרים.
מקום לא גדול בקומה השניה.
יש פרטיות.
חלבי.
טעים בהחלט.
הרב רובין.
איך נראה שם המקום - יפה ?בוש בייגלס.
יש להם בתוך הבניין סוג של אולם קטן.
(נראה כמו 2 דירות קטנות אחת מול השניה.)
אוכל חביב.
חלבי.
עדה חרדית.
הייתי שם באירוע לפני כמה שנים והיה נראה בסדר.איך נראה שם המקום - יפה ?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים