דרוש מידע מסעדה חלבית ברמה כשרה למהדרין בבאר שבע, יש?

• הוסף לסימניות
איקאה
(אמור להיות קהילות- אבל תבדקו איתם)

• הוסף לסימניות
איקאה
(אמור להיות קהילות- אבל תבדקו איתם)
בשרי
פיצה עגבניה (יש שם גם פסטות סלטים... כאלו דברים)
למיטב ידיעתי ההכשרים בבאר שבע הם הרבנות המקומית, ובית יוסף, לא ידוע לי על חנויות עם הכשר אחר (אדרבה תחדשו לי) יש קפה קפה, ויש קפה גרג שבגראנד קניון הם בית יוסף (גרג אני לא בטוח) בגראד קניון יד עוד מסעדה שבזמן האחרון קיבלה כשרות של בית יוסף אבל אני לא זוכר איך קוראים לה.
בכל אופן אם מדובר במשהו חשוב, אני יכול לברר אצל 'באר שבעים'

• הוסף לסימניות
לכבד צריך כל אחד גם אם לא מסכימים איתו.
ואם הולכים אחר הרוב, אז רוב העולם חולים, מסכנים, עניים, ולא שמחים.....
דו"ק.

• הוסף לסימניות
אם הכשרות המקובלת עליכם היא בית יוסף- יש גרג וקפה קפה בכמה מקומות.
אם לא- אין, בטח לא ברמה

• הוסף לסימניות
באיזה כשרות?
בד"צ מהדרין באר שבע.
אבל בעל הבית חרדי, והוא משתמש רק בפריטים עדה החרדית (בכל החלבי) או בית יוסף (בקינוחים), הוא גם עונה בשמחה איזה הכשר כל דבר. שמיטה לחומרא.
לא בטוח שדייקתי בפרטים, זה בערך מה שאמרו לי, אפשר לברר במקום בדיוק.
מה שאני זוכרת בוודאות - הפיצה והפסטות מוצרים עדה"ח, ושמיטה לחומרא בהכל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה