דרוש מידע מסעדה מהדרין בקרית אתא

• הוסף לסימניות
בד"צ בית יוסף מצהיר שלא מכניס היתר מכירה. השאלה אם הוא נאמן על דבר שהוא לא מאמין בו.
חשוב לדעת שכל המושג 'שמיטה לחומרא' צריך השגחה רצינית, לדעת שזה באמת משדות עכו"ם או באמת חו"ל.
ועדה חרדית לא נאמן אם יגיד שיש רוב יין (אפילו שמספיק להם בערך 20 אחוז)?

• הוסף לסימניות
אני הייתי בפיצה בית יוסף שנתנה הכשר על היתר מכירה זה היה בשמיטה הקודמת אז יכול להיות שהשתנו הנהלים
גם בשמיטה הקודמת בית יוסף לא נתנו הכשר על היתר מכירה.
באיזה מסעדה מדובר אם אפשר לדעת ולאמת את זה?

• הוסף לסימניות
מקפיצה.
משהו שמע על מסעדה חלבית בקרית אתא - "הבייגלה של סבא מרקו"? - כתוב" כשרות מהדרין קרית אתא של הרב דיסקין"

• הוסף לסימניות
מקפיצה.
משהו שמע על מסעדה חלבית בקרית אתא - "הבייגלה של סבא מרקו"? - כתוב" כשרות מהדרין קרית אתא של הרב דיסקין"
זה לא ממש מסעדה
אבל יש שם בייגלים מעולים, סלטים רביולי וכד'
ההכשר אכן מהדרין הרב דיסקין
כמובן שעדיף בכל מקום לברר מול המשגיח ( ככה אני נוהגת )

• הוסף לסימניות
זה לא ממש מסעדה
אבל יש שם בייגלים מעולים, סלטים רביולי וכד'
ההכשר אכן מהדרין הרב דיסקין
כמובן שעדיף בכל מקום לברר מול המשגיח ( ככה אני נוהגת )
מאז הקורונה אין אפשרות ישיבה כזכור לי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה