מידע שימושי מסע לעוטף עזה

• הוסף לסימניות
האם תוכלו להכניס לשם את שאר המצגות שלכם?

• הוסף לסימניות
רכשתי כעת את הסרט לצפיה והמסך לא גומר להבהב
זה ממש מפריע לצפיה
זה לא קורה לי בשום וידאו אחר
ידוע על בעיה כזו @אור עולם ?

• הוסף לסימניות
מתוכנן מסע לעוטף בקרוב?
לגברים / נשים
@אור עולם

• הוסף לסימניות
האם כהנים יכולים לטייל באזור או שיש בעיה של שרידי עצמות?

• הוסף לסימניות
שלום
יודעים אם יהיה בקרוב עוד סיור לעוטף עזה עם הרב ישראל גולדווסר??
למי אפשר לפנות כדי לקבל מידע?
ממש תודה

• הוסף לסימניות
מפעם לפעם יש מסעות
ניתן לקבל פרטים בקו אור עולם במספר 0733-45-45-45
בשלוחה 7 ואח"כ 2
ניתן להירשם לצינתוק בעת שיתקיים סיור חדש כנ"ל בשלוחה 7

• הוסף לסימניות
כתבתי כאן למעלה לפני תקופה שהמסך מהבהב.
אני רוצה להתנצל בפני @אור עולם על שנזכרתי רק עכשיו, אבל היות שכתבתי ע"ג במה זו שהיתה בעיה אני רואה מחובתי להודיע שהסתדר, ובנוסף הם גם פנו אלי באישי ורצו לעזור מיד, רק שאני לא כ"כ רואה את ההודעות האישיות בתכיפות אז זה לא היה לי בראש, עכשיו נזכרתי אז מיהרתי לכתוב תגובה זו.
לגופו של ענין, לדעתי, זה שווה צפיה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה