כללי מסע רוחני בפראג - איך המודעה?

• הוסף לסימניות
מסע בעקבות הרועים בפראג, מסע רוחני יהודי - האם זה מתבטא במודעה? איך אפשר לעשות אותה יותר "יהודית"? (יש תמונה של ביה"כ של המהר"ל) ובכלל מה לשפר
תודה!

קבצים מצורפים

• מסע בעקבות הרועים פראג.jpg
    KB 194.3 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
יפה מאוד,
אבל איפה נמצאים הכבשים? באויר? על הגשר? במים?

גם הייתי משנה את הצבע של הגשר...

• הוסף לסימניות
אני הורדתי אותה מאיזה שהוא אתר ואני לא זוכר מאיפה
דרך אגב נקודות לתיקון: התמונה לא כ"כ מתאימה לגשר וגם הגשר ניראה קצת ילדותי

• הוסף לסימניות
החלק העליון מצוין, הגשר מודבק

• הוסף לסימניות
לא מצאתי תמונה טובה ריאליסטית של הגשר, וגם רציתי לשלב עם וקטורי. יש הצעות לשיפור?? איך הצבע עכשיו?
אני מעלה גם את המודעה הקודמת בסדרה, זה אמור להיות באותו קו.
תודה רבה!

קבצים מצורפים

• מסע בעקבות הרועים פראג.jpg
    KB 188.3 · צפיות: 22
  • מודעה לשבת במירון.jpg
    KB 454.6 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
השני -אין מה להשוות
הצלחה

• הוסף לסימניות
השני זו מודעה של אירוע שכבר התקיים.. אז ללכת על קו דומה יותר לזו?

• הוסף לסימניות
לא
דווקא הראשון מאוד יפה!
רק הייתי מורידה את "לחמם את הלבבות" ללמטה, איפה שכל הטקסט- שלא יהיה בלאגן בעיניים, וחוץ מזה כנ"ל הגשר נראה מדי וקטורי

• הוסף לסימניות
לא
דווקא הראשון מאוד יפה!
רק הייתי מורידה את "לחמם את הלבבות" ללמטה, איפה שכל הטקסט- שלא יהיה בלאגן בעיניים, וחוץ מזה כנ"ל הגשר נראה מדי וקטורי

• הוסף לסימניות
כבשים לא נמצאות על גשר ויהי מה
אולי שילוב של דשא וגשר אחר (נראה ויקטורי)
לדעתי רקע במראה עתיק משדר יותר אותנטיות "מסע שורשים"
הצלחה

• הוסף לסימניות
אולי במקום הגשר היית עושה רכס של הר.
קצת מפריע לי הפרספקטיבה הלא הגיונית של הבית בתוך תמונה שנוטה להיות פורפורציונית.

• הוסף לסימניות
א. גם לטעמי השני הרבה יותר מוצלח. אם כי משדר תחושה אחרת.
שניהם אותו יוצר?

ב. ה"לחמם לבבות" להגדיל לו את הרקע, מידי חנוק לו כעת.

ג. ל"החיות" את הגשר (כאמור).

ד. הייתי שם את "הנודע" ו"ביהודה" בשורה אחת.

• הוסף לסימניות
את שתי המודעות אני יצרתי, מנסה להכין מודעה לפראג באותו סגנון שעשיתי למירון. אעלה בקרוב בע"ה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה