- הוסף לסימניות
מישהו יודע איך אפשר להתחיל מספור באמצע קובץ וורד??????
ושלא יחשב את כל העמודים קודם במספור?????
תודה!
ושלא יחשב את כל העמודים קודם במספור?????
תודה!
אבל זה מתחיל למספר מעמוד ראשון, לא?
איך מאחדים אותם אח"כ?אולי אפשר לעשות שני קבצי WORD נפרדים ואז לאחד אותם בסוף, כי זה אוטומטי.
כן, לכן עדיף אולי לעשות ידנית אם רוצים מהאמצע.אבל זה מתחיל למספר מעמוד ראשון, לא?
זה 70 עמודים מתוכם אני מתחילה למספר מהעמוד ה 15.רק ידנית, המספור הוא אוטומטי וברגע שיאחדו את שני הקבצים המספור ישתנה ויתחיל מתחילה....
איך???ברור שאפשר באמצע הקובץ להתחיל מספור חדש אבל לא סוג זהה
למשל אותיות ואח"כ מספרים
אין ברירה. אלא א''כ -זה 70 עמודים מתוכם אני מתחילה למספר מהעמוד ה 15.
להתחיל מספור חדש אבל לא סוג זהה
למשל אותיות ואח"כ מספרים
אולי עדיף שתתחילי מהתחלה למספר ותמחקי 15עמודים ראשונים.זה 70 עמודים מתוכם אני מתחילה למספר מהעמוד ה 15.
אתם רוצים לומר שאני צריכה לעבור 50 עמודים אחד אחד????.
מה זה עוזר?אולי עדיף שתתחילי מהתחלה למספר ותמחקי 15עמודים ראשונים.
איפה זה נמצא?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים