נכתב ע"י Ctrl P;1211135:תודה רבה רבה לך, רבי אליעזר!
מה שאני מחפש זה למספר את כל העמודים גם באות וגם במספר לדוגמה
רכא/221
האם יש מציאות כזו?
נכתב ע"י Ctrl P;1211176:אוקיי, אני צריך שוב לבדוק זאת
אבל משום מה לא מצאתי את ההרצה אוטומטית בתפריט
אינני רואה שום אפשרות של SMART
נכתב ע"י Ctrl P;1211221:משהו לא פועל אצלי כשורה. אנסה לפרט מה עשיתי, שמישהו יאיר עיני במה שגיתי
1. אני פותח תיבת טקסט במאסטר בעמוד ימין
2. כנ"ל בעמד שמאל
3. נכנס לתיבה בימין ומקיש כמה אנטרים כהוראת ר' אליעזר
4. לוקח את הטקסט בסימון האדום ומשרשר עם שיפט לתיבה בשמאל
5. נכנס לתיבה בימין ומפעיל את הסקריפט
מה שקורה, זה בלגן!! (דוּלְהוֹיז בלע"ז)
נכתב ע"י Ctrl P;1211294:תודה רבה
מה זה אומר "שחררתי את התיבה"?
והבלגן שנוצר הוא תיבה נפרדת לחלוטין מהתיבה שיצרתי
נכתב ע"י Ctrl P;1211294:תודה רבה
מה זה אומר "שחררתי את התיבה"?
והבלגן שנוצר הוא תיבה נפרדת לחלוטין מהתיבה שיצרתי
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים