כללי מספור עמודים באינדיזיין

• הוסף לסימניות
יש הרבה אשכולות בנושא, ולא מצאתי את מבוקשי,
אני לא זוכרת איפה הפקודה הנ"ל.
אני צריכה מספור עמודים שמתחיל ממספר 0700.
איך?
תודה לכולם

• הוסף לסימניות
יש משהו שיכול לעזור לי?
תודה גדולה.

• הוסף לסימניות
בהוספת מספר מגדירים מ-עמוד

• הוסף לסימניות
Layout>Numbering & Section option

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    KB 36.2 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
תודה רבה על התצלום.
רק אצלי האופציה הזאת אפורה, למה? Numbering & Section option
ודבר נוסף, איך מגדירים שיתחיל רק מעמוד 3 לדוג'.
יש לי אינד' אנגלית.
תזכו למצוות.

• הוסף לסימניות
לפני הכנסיה לחלון הנ"ל תעמדי על עמוד 3 פיזית והכנסי בחלונית הפייג' לחלון הנ"ל. כאן תגדירי:
start... 700
ובעמודים 1 ו-2 תני צבע שקוף למספור.

• הוסף לסימניות
כשעומדים במאסטר האופציה אפורה

• הוסף לסימניות
תודה רבה על כל ההסברים! באמת עמדתי על המאסטר.
אבל עוד שאלה אם אפשר,
כששיתי את מס' העמוד ל700.
גם בחלונית הSpage- השתנה המספור ונהפך ל 700,
יש אפשרות שבחלונית זה ישאר 1,2,3?

• הוסף לסימניות
פרפרנסס (Ctrl+K) הלשונית הראשונה, ההגדרה הראשונה:
Page Numering > View > Absolute Numbering

• הוסף לסימניות
ושוב תודה גדולה!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה