כללי מספיק קריא?

• הוסף לסימניות
אחרי שכבר איבדתי את האובייקטיביות זקוקה לעזרתכם..
מה קוראים בשניה הראשונה?
ואיזה יותר ברור- הראשון או השני?

קבצים מצורפים

• Untitled-6.jpg
    Untitled-6.jpg
    KB 50.5 · צפיות: 34
  • הוסף לסימניות
אדמה.
כאילו מלש': אמא אדמה.

(ככה הבנתי.)

• הוסף לסימניות
הראשון יותר קריא
השני קראתי אותו אדמר אמא

• הוסף לסימניות
יש כאן צירוף של 2 מילים למילה אחת. מזהים?

• הוסף לסימניות
אדמאמא (אדמה + מאמא)
מוצלח ביותר

אפשרות 2 מוצלחת יותר
(כדאי לעבד את הצבעים)

מיוחד!
הצלחות!!!

• הוסף לסימניות
תודה!
עוד מישהו?
מחכה לעוד חוות דעת..

• הוסף לסימניות
רואים אדמה אמא.
אבל לא נקלט בקלות,
כי זה לא מילים שאמורות להתחבר איכשהוא....

אולי תביאו יותר פרטים מה עומד מאחורי זה.

• הוסף לסימניות
אדמאמא (אדמה+אמא)
לדעתי תעבדי על הכיוון השני

• הוסף לסימניות
בעיקרון יש מנה במסעדה שנקראת אדממה...
(זה פולי סויה ירוקים) לרגע ראשון זה קפץ לי..

• הוסף לסימניות
בס"ד
ברור - אדמאמא
שילוב של אדמה ומאמא.
יפה מאד!
הראשון יותר קריא, בשני זה באמת נראה כמו ר' באמצע או משהו כזה..
אולי כדאי להוסיף עוד עלה צמוד לעלה הראשון (נוטה לצד השני), זה גם יוסיף ללוגו וגם יהפוך כנראה את הלוגו לקריא יותר

• הוסף לסימניות
בשני יותר ברור החיבור בין שתי המילים

• הוסף לסימניות
כשהמיתוג יהיה מוכן אני אעלה אותו בס"ד.
התוצאות דיי שוות בין שתי האפשרויות. מחכה עדיין לתגובות...
כרגע יותר חשוב לי הקריאות מהיופי.

• הוסף לסימניות
הראשון קראתי מיד "אדמאמא", העלה שעולה על האותיות מאפשר להפריד אותן והופך זאת ליותר קריא, לדעתי. ועדיין רואים את הלב שביניהם...

• הוסף לסימניות
ביקשת תגובות - אז בבקשה...
1. התפוח יותר נראה כמו לב מאשר תפוח במבט ראשון. אפשר להוריד לו קצת מהלבביות...
2. מתנצל מראש שאני מבין קצת בניקוד, ולכן זה צורם לי: הניקוד אינו נכון. את המילה אדמה מנקדים: אֲדָמָה. לכן לא נכון לנקד בפתח.
3. מכיוון שבחרת להוסיף "פתח" רק מתחת לאותיות א, מ - לכן נוצרת טעות, ולדעתי במבט ראשון לא מבינים שזה אדמה בגלל שלא שמת פתח מתחת לאות ד. חשוב שהקריאה הראשונית תהיה קלה ולא מוטעית במבט ראשון.
משתי הסיבות האלו כדאי לשקול ויתור על הניקוד בכלל.
4. לדעתי האופציה הראשונה נכונה יותר: העלה אמור להיות די משמעותי ולא להיבלע כבדרך אגב מאחור.
5. בכל אופן הרעיון והביצוע יפים.

• הוסף לסימניות
במילה אדמה לא רואים הא
כדאי להוסיף שם עוד איזה עלה או משהו שזה לא יהיה ריש

• הוסף לסימניות
אני קראתי אדממא. לא ראיתי בכלל תפוח עד שלא אמרו כאן, (ראיתי רק לב.) וזה היה נראה לי לוגו לעבודות חקלאות או משהו עם לב, נתינה אהבה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה