דרוש מידע מספרי טלפון בקומה הכשרה

• הוסף לסימניות
עשיתי קו פלאפון חדש עם סים כשר ופתאום אני מתפלא למה פותחים עלי עיניים ושמים עלי שאלות של 'הי, זה כשר?'
המספר שקיבלתי מחברת סלקום מתחיל בספרות 05341, עד היום לא התודעתי שמספר שמתחיל כך נמצא בקומה הכשרה, אז אנא החכימוני, מה זה? יש שינויים? הם מדי פעם מעדכנים קידומות? יש כאן עוד כאלו עם מספר כשר שמתחיל כך?

• הוסף לסימניות
עשיתי קו פלאפון חדש עם סים כשר ופתאום אני מתפלא למה פותחים עלי עיניים ושמים עלי שאלות של 'הי, זה כשר?'
המספר שקיבלתי מחברת סלקום מתחיל בספרות 05341, עד היום לא התודעתי שמספר שמתחיל כך נמצא בקומה הכשרה, אז אנא החכימוני, מה זה? יש שינויים? הם מדי פעם מעדכנים קידומות? יש כאן עוד כאלו עם מספר כשר שמתחיל כך?
זוהי קידומת כשרה של הוט מובייל, כמדומני.
במקביל לקידומת הכשרה שלהם: 053-31

• הוסף לסימניות
'הי, זה כשר?'
עד היום לא התודעתי שמספר שמתחיל כך נמצא בקומה הכשרה, אז אנא החכימוני, מה זה? יש שינויים? הם מדי פעם מעדכנים קידומות? יש כאן עוד כאלו עם מספר כשר שמתחיל כך?
זה כבר למעלה משנה מנסיון אישי.
זה יעבור...:(:(:(

• הוסף לסימניות
שלום לכולם אני צריך לזהות מספרים כשרים בתוכנה שאני בונה אשמח לדעת אם יש עוד קידומות שלא מופיעות בטבלאות המוצורפות

כמו כן אשמח אם מישהו יודע אם הקידומות של סימהדרין הם כמו בטבלה:
055-41, 055-76

או אם הם עדכנו את זה ל:
055-410, 055-760

1772537099321.png

1772537123859.png

תודה רבה לכולם!

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה