מספרי טלפון וכתובות מייל של סופרים חרדים

• הוסף לסימניות
אני זקוקה כתובות מייל או טלפונים של סופרים חרדים, ניתן לשלוח לי באישי.
אודה מאוד לכל המסייעים!!!!

יעל רוטנברג
דבורי רנד
ירוחם יצחק לנדסמן
עטרה חפץ
אורית הראל
אריה ארליך
נתן גילרנטר
מרדכי גרליץ
ג. הלוי
א. בת מלך
אסתר רפפורט (קווין)
גילה המאירי
ברכה הלר
יחזקאל הרפנס
אסתר טוקר
טובה כצנלבוגן
ירוחם לנדסמן
א. פרידמן
יצחק פרקר
חנה רגב
דבורה רוזן
חנוך ריגל
רות רפפורט
רחל שור
רחל שטיגליץ

• הוסף לסימניות
יש למשהו את המספר של הסופרות אורית הראל ופנינה פקשר?
(אם יש בעיה בפרסום הפרטים בציבור , אני אתן כאן את המייל האישי שלי)
תודה!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
כנסי לצור קשר

• הוסף לסימניות
יהי זכרו ברוך!

• הוסף לסימניות
סליחה שאני מקפיץ אשכול ישן ...
אבל אני חייב בדחיפות את המייל של אריה ארליך...

• הוסף לסימניות
סליחה על ההקפצה אני צריכה מייל או טלפון של הסופרת רותי רפפורט

• הוסף לסימניות
גם אני מאוד ישמח לכל מייל של סופרים חרדים שישלחו לי בפרטי

• הוסף לסימניות
אשמח למייל של חוה רוזנברג

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה