כללי מספרי עמודים באינדיזיין בלשון נקייה. יש חיה כזו?

• הוסף לסימניות
מעוניין שמספרי העמודים והערות השוליים באותיות עבריות באינדיזיין יהיו ב"לשון נקייה": ער במקום רע, שדמ במקום שמד, וכעזה"ד. מישהו מכיר סקריפט כזה?

• הוסף לסימניות
אז מה אתם אומרים? אין אפשרות?

• הוסף לסימניות
בטוח שיש סקריפט, השאלה מי כתב אותו...

• הוסף לסימניות
אפשר גם ידני. בעמודים הצריכים לכך, תשחרר התיבה שבו המספור, ותקליד המספר בלשון נקייה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Harbs;272788:
אפשר גם ידני. בעמודים הצריכים לכך, תשחרר התיבה שבו המספור, ותקליד המספר בלשון נקייה...

מי שעובד הרבה עם זה, מעדיף קיצורי דרך, ואין סיבה שמה שאפשר בוורד לא יהיה אפשר באינדי

• הוסף לסימניות
תוכלו לכתוב כאן את רשימת העמודים הבעיתיים עד עמוד תצט ??
זה יעזור לי מאוד

• הוסף לסימניות
רע, רעב, רעד, רעה, (שלד), שמד.
(אולי יש עוד אבל זה מה שזכור לי)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהם;272793:
מי שעובד הרבה עם זה, מעדיף קיצורי דרך, ואין סיבה שמה שאפשר בוורד לא יהיה אפשר באינדי
בודאי אפשר ע"י סקריפט. אבל זה לא סקריפט שיקח 3 דקות לכתוב. (אני מעריך שיקח לי בסביבות שעה...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Harbs;272812:
בודאי אפשר ע"י סקריפט. אבל זה לא סקריפט שיקח 3 דקות לכתוב. (אני מעריך שיקח לי בסביבות שעה...)

ואני מעריך שאם תמכור את הסקריפט הזה ב 15 ש"ח לחברי פרוג, יקפצו עליו לפחות 30 אנשים ואז הרווחת 450 ש"ח בשעה.

(אבל זו סתם הערכה גסה, אל תתפוס אותי במילה...)

• הוסף לסימניות
אני יקנה את זה זה חשוב לי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהם;272793:

לא בוורד, בהמשלים לוורד.

• הוסף לסימניות
קרש - המשלים לוורד הוא אוסף פקודות מאקרו של וורד (ומי כמוך יודע את זה).
לכן כמו שגברת שטינהוז כתבה קוד מאקרו שיעשה זאת בוורד, אפשר לכתוב סקריפט שיעשה זאת באינדיזיין

• הוסף לסימניות
יש לי רשימה שמסרו לי לצורך ספר קודש.
מצרפת

קבצים מצורפים

• 83769.doc
    KB 22 · צפיות: 99
  • הוסף לסימניות
מעוניין שלא בקשו לסובב (rotate) הא-ב :)

• הוסף לסימניות
מצ"ב קובץ של מספרים באותיות עבריות עד א'תתקצט, כולל לשון נקיה. כל אחד יכול לשנות את הרשימה בהתאם לשגעונות לקוחותיו.
צפה בקובץ המצורף 41404
אני מבין שאפשר ליצור מסגרת טקסט באינדיזיין, להדביק לתוכה את הרשימה, ושתשתרשר מעמוד לעמוד. בפועל לא הצלחתי לעשות את זה. יש כאן מומחה אינדיזיין שיכול להדריך אותי? יצרתי שתי מסגרות בעמודי מאסטר, שרשרתי ביניהן, הזרמתי את הטקסט בעמ' הראשון, אבל המספרים מופיעים בעמ' האי-זוגיים בלבד (כל פעם שורה אחת מרשימת המספרים, כלומר עמוד 3 מקבל את האות ב, עמוד 5 את ג, וכן הלאה)

קבצים מצורפים

• 83769.doc
    KB 216.5 · צפיות: 69
  • הוסף לסימניות
תודה דוד
עבדת נכון
רק יש לבדוק שאכן שרשרת את התיבה מעמוד ימני לשמאלי
על יד אלט קונטרול Y
אם אכן משורשר, אין סיבה שלא יצליח
אגב מתי עימדת לאחרונה ספר בן 1000 עמ' :)

• הוסף לסימניות
אכן, כך בדיוק עשיתי, ולמרות זאת כש"שפכתי" את הטקסט לתבה שבעמוד 1 (הייתי צריך ליצור תיבה חדשה, כי לכאורה אי אפשר לשפוך לתבת מאסטר, אל אם כן משחררים אותה. נכון?) הוא הופ]יע רק בעמודים אי זוגיים. אם שפכתי לעמוד 2, הוא הופיע רק בעמודים זוגיים.
ולשאלתך, אני מעמד עכשיו שני ספרים - אחד בן 1500 עמודים, ואחד בן 800 עמודים. שלא תדעי מצרות...

עדכון: התקלה הייתה בקובץ מספרים דלעיל, שהיה בו טאב לאחר כל מספר, ובאינדיזיין הטאב הזה תפס שורה שלמה. הכל בא על מקומו בשלום. תודה רבה. עדכנתי גם את הקובץ שלמעלה

• הוסף לסימניות
ואיך משתמשים ברשימה היפה הזו ב-ID?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה