כללי מספרי עמודים באינדיזיין

• הוסף לסימניות
חברים יקרים.
אני מעמד כעת ספר. ועשיתי מספרי עמודים בעמודי המאסטר לאורך כל הספר.
ופתאום נזכרתי שהמספור אמור להתחיל רק מהעמוד השביעי בספר [לדוגמא], ושהוא יהיה מוגדר כעמוד מס' 1.
איך אני עושה זאת?
אם תוכלו להסביר לי על פי התוכנה בעברית.

'גוד לייק' מראש לכל המסייעים.:)

• הוסף לסימניות
אין לי בעברית, אוכל לנסות לעזור לך:
בעמודים 1-6 לבטל את המאסטר או לשחרר את מספרי העמודים מתוכם (ע"י קונטרל+שיפט+קליק על המספור, זה משתחרר מהמאסטר, ואז אפשר למחוק).
לעמוד או לבחור בחלונית העמודים את עמוד 7, ובהגדרת אפשרויות מספור ומקטעים, להכניס ספרה 1 במקום שהוא שואל איזה מספר להגדיר לעמוד.
מקווה שתסתדר לפי התמונה:

קבצים מצורפים

• 7.jpg
    KB 176.7 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
לייק על ההתייחסות.

בכל אופן, ביצעתי הכל כמו שאמרת. ונפתחה לי החלונית דלהלן, ולא מצאתי שם את האופציה הרצויה.

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    KB 44.1 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י מן מהוופלים;952468:
לייק על ההתייחסות.

בכל אופן, ביצעתי הכל כמו שאמרת. ונפתחה לי החלונית דלהלן, ולא מצאתי שם את האופציה הרצויה.

למה לא תסמן את האפשרות השניה?

• הוסף לסימניות
-----

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה