מספר הצעות ייעול - לעיון מנהל הפורום, הטכנאים והמשתמשים

• הוסף לסימניות
בשם bris מנהל פורום תוכנה חומרה ורשתות...

קבצים מצורפים

• 1.png
    KB 29.7 · צפיות: 10
  • 2.png
    KB 18.3 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
אני מעוניין לדעת אם יש כאילו שהבינו מה הוא ענה
הוא לא מחשב?? מי אמר שהוא מחשב אמרו שהוא מנהל פרום לא מחשב;);)

• הוסף לסימניות
אוקייי, אז הרשאות שינוי אין,
אבל הוא יכול בהחלט לקבל החלטה לגבי טופס פתיחת אשכול וכן לנעוץ הודעה על ככך בראש הפורום, לפחות את זה בשלב זה.

ושוב זה לא מצד טענה אלא באמת לטובת החברים.... אז כשיהיה לך זמן חננאל...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י qwerrrewq;2238289:
אבל הוא יכול בהחלט לקבל החלטה לגבי טופס פתיחת אשכול וכן לנעוץ הודעה על ככך בראש הפורום, לפחות את זה בשלב זה.

תעשה טובה אל תתייאש כל כך מהר:)

לכאורה בהנהלה הראשית לא מודעים אפילו לאשכול ולהצעות לשיפור וייעול

איך יכולים לפנות אליהם ?

• הוסף לסימניות
פעם ניסיתי לפנות במייל ולא קיבלתי תגובה. אבל לא על הנושא הזה

• הוסף לסימניות
אולי צריך לכתוב לחיים דיקמן

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י qwerrrewq;2238289:

טווח הקשב שלי ממש קצר,
תסכם לי בשורה אחת מה רצית שאני אעשה ?

נ.ב.
זה לא נכון , אני בכלל לא סובל מטווח הקשבה קצר, היי תראה יונה !

• הוסף לסימניות
הרגת אותי עם היונה,
למעשה, לגבש טופס פתיחת אשכול בו כל פותח אשכול עם בקשה לפיתרון תקלה יצטרך למלא נתונים בסיסיים על סביבת העבודה שלו, להלן מה שהצעתי, ולנעוץ זאת בראש הפורום בכדי להודיע לכולם.

גירסת Windows:
סוג מחשב: נייח\נייד - דגם מדוייק
ספק אינטרנט:
סביבת עבודה: פרטית \ עסקית
גירסת אופיס :
דפדפן:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה