מספר חסוי

• הוסף לסימניות
האם יש אפשרות לבדוק מאיזה מספר היתקשרו אלי-
כשידועה לי השעה בלבד?

• הוסף לסימניות
עד כמה שאני יודע לכל מיני אנשים מוזרים שמתקשרים מחסוי יש את הועד לטוהר המחנה שאם זה מאוד חשוב לך להפסיק את זה יש להם כלים.

• הוסף לסימניות
לי היה פעם סיפור לא עם חסוי אבל עם מספר (חשוב!) ששמרתי בזיכרון של הפלאפון. ולא העברתי עם ה"גיבוי" לכרטיס הזיכרון או לסים.
ושעה אחרי נטבל הפלאפון במים... (האחיין החמוד החליט שזה סירה, מותר לו לא?)
בכ"א, התקשרתי לסלקום, מפל' אחר, וביקשתי את המספר של המנוי שהתקשר אלי בשעה... והם הצליחו לשחזר לי. (אה, זכרתי שהיה 770 באמצע המספר... לכן הם ידעו לדוג לי דווקא את המס' הזה)
תנסי.

• הוסף לסימניות
היתקשרו לטלפון של בזק, פעם אחת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סא;725790:
היתקשרו לטלפון של בזק, פעם אחת.
אז תנסי אצל בזק.
זה היה חסוי?
או אין לכם שיחה מזוהה בכלל?

• הוסף לסימניות
עד כמה שאני יודעת, ומנסיון אישי, אין שום דרך להוציא מבזק פירוט של שיחה חסויה.
זאת ועוד, אפילו למשטרה (!) אין רשות לקבל את המידע הזה מבזק, אלא אם כן הדבר נעשה בצו בית משפט (או שמוגשת תלונה על איום חלילה מהמספר החסוי וכדו').

• הוסף לסימניות
אכן.
רק במשטרה בהגשת תלונה וכו'..

• הוסף לסימניות
יש לי מערכת שמסוגלת לזהות מספרי חסוי, אבל רק מכאן ולהבא, ולא שיחות למפרע...
אם זה חשוב לך, אפשר ליצור איתי קשר בפל' 0548440586.

לכל הצופים החשובים בתגובה זאת, אני אומר לכם מראש שבעקרון זאת שירות עיסקית, ולכן המחיר בהתאם, 250 ש"ח לחודש...
ונא לא ליצור איתי קשר סתם ככה לברר פרטים, אלא לרצינים בלבד, למי שצריך אותו באמת. תודה

• הוסף לסימניות
עד כמה שידוע לי, יש מערכות טלפונים מסוימות (כמו כאלו שעובדות על מרכזיה בציר PRI)
שאפשר לראות בהם את המספרים החסומים - רשום המס' + אנונימוס...
כך שמסתבר שיש דרכים לעקוף את החסימות.
אגב - במשטרה יבדקו רק לאחר שהטרידו 10 פעמים לפחות...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה