מידע שימושי מספר מעקב לא תקין אלי אקספרס

• הוסף לסימניות
שתי מוצרים ממש יקרים שהזמנתי ודחופים מופיעים לי עם מספר שמתחיל בxlt ואתר של הדואר כתוב מספר לא תקין
בדקתי בtrack7 והיה כתוב שם שזה כבר בארץ
פניתי לסניף והם אמרו שלפי חבילות אחרות שהגיעו אלי הם יודעם לבדוק אם יש עוד חבילה ממוענת אלי והם בדקו ואין.
מה עושים? שלחתי פניה לאקסלוט (חברת השילוח) אבל הם לא תקשרו איתי
אני חייבת לדעת מה קורה עם זה...

• הוסף לסימניות
שתי מוצרים ממש יקרים שהזמנתי ודחופים מופיעים לי עם מספר שמתחיל בxlt ואתר של הדואר כתוב מספר לא תקין
בדקתי בtrack7 והיה כתוב שם שזה כבר בארץ
פניתי לסניף והם אמרו שלפי חבילות אחרות שהגיעו אלי הם יודעם לבדוק אם יש עוד חבילה ממוענת אלי והם בדקו ואין.
מה עושים? שלחתי פניה לאקסלוט (חברת השילוח) אבל הם לא תקשרו איתי
אני חייבת לדעת מה קורה עם זה...
תודה
כתוב שם שזה ממתין בנקודת החלוקה...
איך אני יודעת איפה ואיזה מדף??

• הוסף לסימניות
תודה
כתוב שם שזה ממתין בנקודת החלוקה...
איך אני יודעת איפה ואיזה מדף??
תמיד זה מגיע לחנות הכל לשולחן בבית שמש
הלכנו לשם והם אמרו שאין להם מושג וזה לא אצלם
צילום מסך 2021-12-13 224313.png

• הוסף לסימניות
בעקרון החברה הזו (ועוד כמה) שולחים פרטים בסמס. אם אין לכם אז תפנו לשירות לקוחות שלהם (בתקוה שהם יענו) כדי שילחו למייל. במידה והם לא מגיבים (אני כבר רודף יותר משבוע אחרי חברה אחרת ואין תגובה) תנסו לברר היכן הנקודת חלוקה שלהם באיזור שלכם ותפנו לשם , בתקווה שלא צריך קוד מסירה...

• הוסף לסימניות
אני גם תקוע עכשיו עם חבילה שהמספר לא תקין ואין עליה מידע לא באתר הדואר ולא באקסולוט, מישהו יודע מה עושים? (sms כך שגם הודעה לא קיבלתי)

• הוסף לסימניות
נדמה לי שקראתי אפשהו שחברת מיילוגס היא מרכזת המשלוחים של אלי אקספרס.
תנסו לשלוח בקשה בצירוף מס' מעקב לכתובת מייל הזו Info@@mailogs.com

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה