כללי מספר שאלות באינדייזין

• הוסף לסימניות
מדובר בקונטרס תורני של 130 עמודים בערך.
1. מספור עמודים עפ"י אותיות, לא לצחוק פשוט שכחתי ולא נזכרת:)
2. אם יש לי 2 טורים של טקטסט בעמוד איך אני מיישרת בינהם שיגמרו יחד באופן שווה.
(הםא יש דרך גם אם הם לא נגרמים בסוף התיבה, אלא באמצע)
3.החלפת כל פסיק בסוף הקטע לנקודה- איך עושים?
4. יש לי קטעים עם אותיות ששם מתחיל נושא פנימי חדש
האם אפשר באופן אוטומטי להגדיר שכל תחילת קטע עם אותיות של סעיפים, הסעיף והאות הראשונה מודגשים?

תודה מראש לכל המסייעים

• הוסף לסימניות
האם יש תשובה חיובית על ארבע הקשיות שלך? יש, וכבר דשו בהם רבים מחברי הפורום. תעשה חיפוש ותמצא כמה אשכולות הדנים בנושא זו.

אני כשלעצמי עימדתי באינדיזיין כמה ספרי קודש וקונטרסים, ובודאי אפשר לעשות את זה, בפרט עם הפלוגאינים של In-Tools [ואגב, אין לי את הפלוגאינים הנ"ל]. אבל אם אתה מעמד הרבה ספרים, אפשר שרצוי לך לעבור לתוכנת תג.

• הוסף לסימניות
בבקשה לא קבלתי תשובה פשוטה למינמום הקיים.
זה בסה"כ איזה טובה משפחתית
ואיניני מעונינת ומתיימרת להעמיד ספרי קודש וקונטרסים.
תודה

• הוסף לסימניות
מספור עמודים באותיות - לאחר יצירת המספור האוטומטי יש לעמוד על עמוד 1 ולהכנס בחלון הpage לאפשרות numberring and sextionובה לבחור את סוג המספור (hebrew( עעע

• הוסף לסימניות
כל פסיק שבסוף קטע להחליף בנקודה - יש להיכנס למצא-שנה,
לחפש:
פסיק, מעבר שורה
להחליף ב:
נקודה, מעבר שורה.

• הוסף לסימניות
עדיין מחכה לעזרה ?
תכתבי מה נשאר לא פתור
ונשתדל לענות בהקדם

• הוסף לסימניות
1. כנס ל'פריסה' ושם יש הגדרות של מספור ותגדיר את זה.
2. אין לך אפשרות ליישר את הטורים באופן אוטמטי (בתג ישנה כזאת אופציה) אך אם לא תעשה רווח בין פסקאות זה יישאר יישר בכל מקרה.
3. בחפוש. חפש - פסיק+סוף פסקה. שנה ל - נקודה+סוף פסקה.
4. הגדר סגנון פסקה מיוחד לתחילת קטעים. + סגונון תו עם הגודל של האות המתחילה. ובסגנון פסקה הנ"ל ישנה אפשרות שהסגנון תו הנ"ל יוחל על המילה הראשונה בפסקה.

• הוסף לסימניות
אפשר ליישר לפי מתיחה של הטקסט לרוחב הטקסט. עם חפיפה של רוח בין המסגרות.

יישור הפסקה לפי קוי רשת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה