מסרטה איכותית | הפעם זה עבורי :)

• הוסף לסימניות
שלום חברים!
התבקשתי לבצע סרטון תדמית עבור ארגון מסויים. למרות שבשביל כוס חלב לא צריך לקנות פרה.. אבל אני אוהב חלב :)
לאחר התחבטויות החלטתי לקפוץ לים ההסרטה הסוער ולהתחיל עם מסרטה 'נחמדה'.

אם אני נותן להם OK על עניין ההסרטה אז אני אמור להתחיל לעבוד על זה כבר שלשום!!! כך שהעניין די לחוץ ודחוף..

העניין הוא כזה..
ראשית כל עלי להבהיר שאין לי שמץ של מושג בעולם המסרטות.. אבל אני די בטוח שאדע לתחזק את המוצר (לאור התקציב זה לא אמור להיות משהו מסובך :))
- הסרטה של ראיון עם כמה אנשים (בתוך מבנה)
- הסרטה קצת בחוץ..
- איכות תמונה מוצלחת (עדיף HD)
- לא משהו סופר מקצועי..
- אולי זה מצחיק אבל התקציב שלי עומד על 2000-3000 ש"ח
- חיבור למחשב. (אני לא ממש מבין בסוגי החיבורים.. אשמח לשמוע מעט)
- ובכלל.. זה אח"כ ישמש אותי מידי פעם לשימוש ביתי... ואפילו לתיעוד אירועים קטנים.. משו כמו בריתות וכדו'.

רוב תודות למסייעים..

• הוסף לסימניות
קודם כל אתה כבר יודע שבתקציב שלך מדובר במצלמת וידאו ביתית בלבד.
אני לא יודע באיזה ארגון מדובר ומה הם מצפים לקבל ממך, אני יכול רק לקוות שהם מבינים שמדובר בסרטון חביב ולא ב׳סרט תדמית׳..

אחרי ההקדמה הזו אפשר לגשת לעצם הענין:
מהסצנות שתיארת אני צופה בעיה עיקרית בראיון עם כמה אנשים בתוך מבנה, תצטרך מקום מואר היטב (סיפור בפני עצמו אבל לסרטון שלך תספיק תאורה חזקה ללא תאורת פנסים נשלטת מזויות מורכבות כפי שעושים בדרך כלל בראיונות) אבל הבעיה הגדולה היא הסאונד. סאונד איכותי מצריך מיקרופונים, בלעדיהם אתה עלול לקבל סאונד עמום, לא מאוזן ומלא החזרים מקירות המבנה. זה לא ישמע טוב. (ולא דיברתי בכלל על כך שבראיון אתה זקוק ליותר ממצלמה אחת)

לגבי צילום בחוץ - כל עוד מדובר באור יום לא תהיה לך בעיה מיוחדת

אתה כותב שאין לך מושג בעולם מצלמות הוידאו, בצילום וידאו עצמו יש לך מושג? לא הייתי מצלם סרטון למישהו לפני שאני מכיר כללים בסיסיים ויודע להחזיק מצלמה כמו שצריך.

לגבי חיבור למחשב - אני מניח שתקנה מצלמה שמקליטה על כרטיס זכרון כלשהו או הארד דיסק, לכולן יש חיבור למחשב להעברת הקבצים, הבעיה תצוץ כשתצטרך לערוך את החומר, לעיתים הקבצים דורשים המרה או ידע נרחב ע״מ לגרום לתוכנת העריכה לקבל אותם. אתה עורך לבד או נעזר בשירותי עריכה מקצועיים?

כמובן שתצטרך חצובה סבירה, ואם אתה מתכוון לצלם על החצובה בתנועה - תצטרך חצובה טובה ממש.

ושוב הייתי מציע לך לוודא שמזמין העבודה יודע היטב מה הוא מקבל (ולוודא שאתה יודע מה אתה מסוגל לתת) זה יחסוך תלונות ואכזבות משני הצדדים.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
אני מבין שהתקציב יכסה מצלמה ביתית בלבד.. רציתי לדעת איזה מצלמה הכי טובה יחסית לתקציב אוכל לקנות?? שתתן לי את התפוקה הטובה ביותר ביחס לסכום.

לגבי איך להחזיק מצלמה יש לי מושג בעניין. הבעיה היא שאני לא מכיר את המצלמות מה הכי טובה לסכום שיש (כנ"ל)

יש לי ניסיון בתחום וכן יש לי כמה סרטונים שעשיתי בעבר עם מצלמה של חבר בחו"ל. אני הראתי לבעל הארגון את התוצאות וזה התקבל בברכה.

לגבי ראיון אני ישיג מיקרופון נייד (או שאצטרך לקנות) השתמשתי בזה בעבר.

לגבי עריכה.. יש לי ניסיון.. כנ"ל

אני לא משתמש עם חצובה בתנועה..

אשמח אם תתן לי מענה בעניין
ותודה רבה על התגובה העניינית והמועילה.

מוישי

• הוסף לסימניות
אין לי מושג במצלמות ביתיות
אני מניח שלא יהיו הבדלים משמעותיים, חפש בזאפ דגם פופולרי בתקציב שלך עם חוות דעת של משתמשים, סמן לך כמה דגמים וחפש עליהם חוות דעת נוספות בגוגל לפי שם הדגם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה