מסרטה בעיתית!!!

• הוסף לסימניות
יש לי מצלמת וידאו (מסרטה בלע"ז) של סוני (אני חושבת שזה נקרא דגם DCR-SX40)
ת'אמת, לא מכירה אותה. קצת מסריטה איתה הסרטת ביתיות, מורידה למחשב וגמרנו.
לפני חודש הסרטתי בה מסיבת גמר, ופתאום גיליתי כי המסרטה מסריטה על שום מקום, ז"א, יש איזה מקום - רק שהוא לא ידוע לי. בכל אופן, הכרטיס נשאר ריק... אבל המקום נגמר באיזה שהוא זמן ואין מה לעשות.

איך כן אפשר לסדר את זה? (זה שנזכרתי סוף סוף לטפל בבעיה, זה בגלל שמחר נוסעים לנופש :))

תודה לכל העוזרים!

• הוסף לסימניות
מה הבעיה יש למצלמהאחסון פנימי של עצמה את החומר המצולם
שם את יכולה להוציא אם הכבל שמחבר את המצלמה למחשב בד"כ זה USB

ולשנות את זה חייב להיות תאופציה הזאת בהגדרות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י aviaviavi;621651:
ולשנות את זה חייב להיות תאופציה הזאת בהגדרות
זו השאלה שלי, איך קוראים 'להגדרות' הללו?
המצלמה באנגלית שוטפת...

• הוסף לסימניות
אוקיי
יש לי מצלמת ווידאו של פנסוניק אוליי זה המור להיות אותו דבר בערך אז ככה
תלחצי על -MENU זה אמור להכנס לתפריט הגדרות
שמה תלחצי על-MEDIA SELECT ואז הוא ישאל על מה לכוון את ההסרטות
על-HDD שזה הרדיסק או על SD CARD שזה הכרטיס שמה תשחקי אם זה
יכול להיות שאין לך שם ארדיסק אז הוא ישאל כרטיס פנימי או חיצוני

מקווה שעזרתי !

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה