נטפרי חוסם חלק
זה עובד?נטפרי חוסם חלק מהתמונות
איך זה יכול להיות?לא, חסום.
תיקיית דרייב שמשתפים באופן ציבורי צריך לשלוח לבדיקהאיך זה יכול להיות?
שמתי הכל הרי בתיקייה בדרייב.
אז לשלוח במג'יקוד? או מה הפתרון הכי טוב?
סתם לדעת, מה כל כך חשוב לדעת מי הצלם?מקפיץ שוב. אנא תעבירו את התמונות לכולם כדי שנעלה על זהות הצלמים. תודה.
כי ככה נגיע לאדם שצילם ונצליח להשיג עוד נוסטלגיות איכותיות של מ.ב.ד. ועוד. אני כבר מעלה בזיף.סתם לדעת, מה כל כך חשוב לדעת מי הצלם?
תודה! מי זה ברוך יערי? אנא תן לי מספר שלו.צפה בקובץ המצורף 1950938
מזכיר לי את ברוך יערי יתכן שזה הוא
לא מספיק הבנתי מה הצורךתודה! מי זה ברוך יערי? אנא תן לי מספר שלו.
אנחנו שנים מחפשים כל מסריט מפעם. רדפנו אחרי פריימן שצילם את עמנואל לפני יותר מארבעים שנה.לא מספיק הבנתי מה הצורך
תסבירו שוב ואולי אבדוק איתו אם זה הוא
בררתי, הוא חושב שזה לא הואאנחנו שנים מחפשים כל מסריט מפעם. רדפנו אחרי פריימן שצילם את עמנואל לפני יותר מארבעים שנה.
אנחנו משקיעים מלא מלא כסף זמן ומשאבים כדי למצוא מופעים נוסטלגיים מהעבר. אנחנו חייבים לדבר עם המסריטים האלו שצילמו קונצרטים כי אולי יש להם קלטות וידאו ישנות של מופעים ובכך נצליח להשיג את מטרתנו.
אנחנו רודפים אחרי אנשים כאלו בכל כדור הארץ.
(אנחנו רדפנו אחרי ריבקין מכפר חב"ד. רדפנו אחרי ארנטל ועדיין לא יודעים מי המסריט של זיכרון מנחם.
ועוד מלא אנשים שהסריטו פעם מופעים. זה סופר חשוב!).
לסיכום נשמח מאד לדבר עם ברוך יערי. מה המספר שלו? תודה רבה על העזרה.
drive.google.com
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים