מידע שימושי מסתבר שהיא [הקורונה] לא עברה כליל...

• הוסף לסימניות
מבקשת להתייעץ:
הזמנו את עצמנו לשבת להורים, ובעקבות כך, הם ביטלו נסיעה שתכננו (הם עשו זאת ברצון).
היום, בעלי שיחי' שוחרר מאשפוז. בבוקר, התגלה ששכנו לחדר נדבק בקורונה. בבית הרפואה ביצעו בדיקה לדיירי החדר, וב"ה בעלי נמצא שלילי.
עכשיו אני מתלבטת אם זה נכון להגיע להורים, בפרט שלוקח כמה ימים עד שהנגיף מתפרץ...
מצד נוסף - כבר לא מחייבים בידוד לנחשפים לחולים מאומתים)
אציין, שהמרחק בין שני המאושפזים הי' לפחות שני מטרים.
מה נכון לעשות - למישהו יש עצה?

• הוסף לסימניות
ללכת חופשי אם הם מחוסנים בהתאם לבני גילם
ולהשתדל לשמור על מרחק

• הוסף לסימניות
כמה שצוחקים על הקורונה
ואני גם מבינה את התסביך
לכאורה אולי ואולי, לא שווה לך לקחת סיכונים

• הוסף לסימניות
בני כמה ההורים עמע"ש?

• הוסף לסימניות
אני לא הייתי לוקחת סיכון
עם חיסון או בלי חיסון
קורונה זה לא משחק
ואם חשוב לכם לשמור על ההורים תוותרו על זה
ואני מבינה שאם החלטת לפתוח את האשכול כנראה כן אכפת לך אז אני מציעה לך פשוט להתייעץ עם הוריך...

• הוסף לסימניות
הם תכננו ליסוע לשבת וקרה המקרה הזה (גם אם זה לא מדבק)
אז למה שלא תבואו שבת הבאה?

• הוסף לסימניות
אני חולק, כאחד ששמר מאוד בימים ששמענו על חולים קשים וכו' כרגע אין באמת חולים קשים ספציפי מקורונה, וגם לא אחוזי מוות, כרגע זה כמו שפעת, אני לא מכיר וכן כל מי שבסביבתי חולה קשה או נפטר מקורונה, זה אומר שחזרנו למחלות הרגילות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה