דרוש מידע מסתובב ומסתובב, איך לא נמאס לו?!

• הוסף לסימניות
לא יודע איך לא נמאס לו להסתובב, נו כבר, די. מעצבן לראות את זה.
העיגול הזה למעלה, בכרטיסיות, מסתובב שעות, עד שבסוף נמאס גם לו והוא נעצר.
לא יודע למה בחרו כזה מין סימון שיודע לנגן על העצבים, פ'סדר, הבנתי שהוא באמצע לטעון את הדף, אבל לא יכולתם לעשות סימון יותר רגוע?
טוב, זה לא העסק שלי.

אבל - -
בפועל, מה עושים באזור עם קליטה גרועה.
גם הפל' עם קליטה גרועה, אבל זה עוד נסבל. אבל הסטיק שעובד על סים, משדר גלי אינטרנט בצורה מאוד מאוד איטית. בקושי זז.
אז סטיק או וויי-פיי, זה לא הפיתרון.
השאלה - מה כן?
אני ממש בור ועם הארץ בעניינים האלו, לא יודע איזה סוג דבר עובד על קליטה בצורה שונה.
אבל אני מעדיף משהו במחיר סביר,
וגם לא להפוך את הבית שלי למטען מתפוצץ עם מכשירים וחוטים כמו איזה משרד מרושת.

מה ממליצים?
תבדקו איזו חברה סלולאר יש לה את הקליטה הטובה ביותר באזור שלכם, ופשוט תחליפו סים.
כל אזור יש החברה ששולטת בו טוב יותר. וממילא מה שנקלט טוב בנייד נקלט גם בנטסטיק.

בנוסף-
אם יש לכם נטסטיק ישן דור 3 וכד' יתכן וגם החלפה שלו תיצור פלאים.
אני עם נטסטיק
התוצאה - 2.3
תתנחמי קצת..

אני יודעת שהבעיה אצלי זה שפשוט הסים שלי שייך לפלאפון והקליטה שלהם כאן גרועה ומטה..(וזו מילה עדינה..)

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה