דרוש מידע מס הכנסה לעוסק פטור+שכיר, מי יודע מה צריך?

• הוסף לסימניות
אני שכירה, ויש לי עוסק פטור.
מרוויחה מהעוסק בערך 15,000 לשנה
70,000 בערך מהשכירה לשנה
האם אני צריכה לשלם מס על העוסק פטור?
הבנתי שצריך חשב את כל הסכום שהרווחתי כשכירה+עצמאית, לחלק ל12 , ואם יוצא מעל 5800- לשלם
זה החשבון הנכון?
זה הגיוני בהתחשב בזה שאני מרוויחה רק 1000 שח בחודש מהעוסק?!
אשמח לכל מידע בעניין, תודה מראש לטורחי להגיב

*אגב ביטו"ל ומעמ אני לא חייבת בכאלה סכומים, נכון?

• הוסף לסימניות
מעמ - אין
ביטוח לאומי - כרגע אין כעצמאית
מס הכנסה - תלוי במצב המשפחתי

• הוסף לסימניות
נראה לי שצריך לעשות תיאום מס, אמנם לפי הסכומים לא יהיה לך כנראה מיסוי אבל חייב לדווח בצורה מסודרת לפי מה שזכור לי אבל זה שאלה לרואה חשבון

• הוסף לסימניות
כל הנתונים מוגשים בדוח השנתי כל ההכנסות הן כשכיר והן כעצמאי כמובן.
אין צורך לעשות תאום מס על הכנסות עצמאי

• הוסף לסימניות
הסכום שאמרו לך- הוא אם אין לך עוד נקודות זיכוי.

• הוסף לסימניות
ממליצה ללכת או לבקש הדרכה אידית.
תיאום מס עושה מי ששכיר בשתי מקומות ומעלה, לא שכיר ועצמאי.
מס הכנסה מתחשב בכלל ההכנסות מידיעה אישית, ואם יש לבן אדם תלוש של 50,000 אז על הכנסות מעסק הוא יהיה חייב במס. ויתכן שגם את חייבת במס. תלוי במצבך האישי

• תודה
Reactions: HMB
  • הוסף לסימניות
החישוב שמתבצע הינו חישוב שנתי על כלל ההכנסות הן כשכיר והן כעצמאי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה