מס הכנסה שלילי

• הוסף לסימניות
אודה לעזרתכם
זו השנה השניה שאני ממלא בקשה למס הכנסה שלילי, אך מקבל תשובה כי רשום על שמי יותר מנכס אחד.
מכרתי בעבר דירה וקניתי אחרת, ומכרתי את השניה וקניתי שלישית, וכנראה היכן שהוא נותר שמי על שתי דירות.
מס הכנסה לא מספקים מידע על אילו שתי דירות אני רשום. וגם לא מאיזה גוף הם מקבלים את המידע המוטעה הזה. יש כל מיני גופים של רישום - טאבו, משכון, וכל מיני דברים כאלה ואין לי מושג היכן נמצאת הטעות, ולמי פונים. (כמובן שאת כל התהליכים של המכירה/קניה עשיתי אצל עו"ד והתיקים נסגרו בשלמותם עם כל האישורים).
אשמח לתשובה
תודה

• הוסף לסימניות
כשלב ראשון תגיש עירעור, (לפקיד השומה שבאזור מגורי השכיר או בבית המשפט המחוזי שבאזור מגורי השכיר).
יש להגיש ערעור בכתב תוך 30 יום מרגע קבלת הסירוב לאישור המענק.
תצרף מסמכים, תציין שחלה כאן טעות ותצפה להתפתחות...

• הוסף לסימניות
בעיקרון הם ביקשו ממני הצהרה על זה ורצו נוסח מיוחד שהם הקריאו לי וחתמתי.

• הוסף לסימניות
אז עכשיו את אמורה לקבל את המענק (אני גם עברתי את זה)

• הוסף לסימניות
מנסיון שלי, עורכי הדין שעוסקים עם מכירת הדירה, לא תמיד מעדכנים (לא יודעת למה, עצלות?!) במנהל המקרקעין על כך שיש בעלים חדשים.
מסובב הסיבות גרם לקח שנודע לנו אחרי 3 שנים בעקבות לקיחת תוספת משכנתא והדירה היתה רשומה על הדיירים הקודמים.....
תבדקו את זה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרתה;1129852:
בעיקרון הם ביקשו ממני הצהרה על זה ורצו נוסח מיוחד שהם הקריאו לי וחתמתי.
גם אצלי היה כך.

הבעיה היא, שההצהרה של שנת 2010 לא סיפקה אותם לגבי שנת 2011 ועכשיו כנראה שוב אצטרך להצהיר בשנת 2012.
זה מאוד מעצבן ומטרטר.

מצטרפת לשאלה של פותח האשכול -
איפה מסדרים את זה מהשורש [וחסל סדר הצהרות שבאות לערער על הקביעה לחוסר זכאות]?
יש מי שיודע? חשבתי לפנות לרשם המקרקעין - השאלה אם לא צריך שדווקא עו"ד יעשה זאת?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה