מס הכנסה שלילי

• הוסף לסימניות
הגשתי בקשה למס הכנסה שלילי לשנת 2008. נדחיתי מכיון שלא הגענו לסף ההכנסות.
הגשתי ערעור כיון שהם חילקו את ההכנסות ל-12 חודשים במקום ל-9 כאשר הייתי בחופשת לידה.
ביקשו ממני להביא: אישור מביטוח- לאומי, טופס 101 , וטופס 106.
שלחתי - קיבלו (תחשבו רק כמה זמן ובלבול ראש כל הטרטורים).

השבוע מתקשרים להגיד שיש סתירה בין טופס 126 של המעסיק לבין האישורים שהבאתי.
המעסיק אומר שכדי לתת לי תשלום בחופשת הקיץ - הוא חייב לכתוב בצורה כזאת.
מס הכנסה שלילי טוענים אנחנו צריכים טופס 126 מתוקן שבו רשום שעבדת רק 9 חודשים.

ואני- לא יודעת מה עושים. מצטערת , לא למדתי "ראית חשבון", לא "יעוץ מס", לא "הנהלת חשבונות", ואפילו לא " התארגנות בסבך הביורוקרטיה".

בנתיים , ברוך השם, שוב ילדתי. הפעם מדובר על סכום הרבה יותר גבוה (מקסימום השלמה של מס הכנסה שלילי) - שוב לא יאשרו לי?

מישהו יכול ליעץ לי מה לעשות?

• הוסף לסימניות
זה תלוי באיזה מקום עבודה מדובר, ישנם הסכמי עבודה שונים.
לא כ"כ הבנתי איזה אישור שונה ממה אם זה ה 106 שלך שונה מ 126 שהמעסיק הביא, אז הוא יוכל לתקן אצלו והביא לכך הסברים.
האם את רק שכירה או גם עצמאית, זה גם יכול להיות משנה.

אשמח לתת עזרה במה שאוכל, אם יהיו לי עוד פרטים

תוכלו לפנות אלי במייל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה