מס הכנסה שלילי.

• הוסף לסימניות
לפי איך שזה נראה
הם מחשיבים את המענקים - כהכנסה לכל דבר
וממילא עלול להיות הכנסה גבוה שאינה מזכה במענק עבודה

האמנם?
או שיש מה לעשות עם זה?

אני הבנתי שרק מענק הוצאות קבועות מחושב לענין זה

אולי נחכה ל @יהודה מילר ונשמע דעה מקצועית.

• הוסף לסימניות
מופיע לי שאני אמורה לקבל רק מחצית ממה שאני מקבלת בכל שנה, יכול להיות שזה בגלל החל"ת??
הצלחת לברר למה מופיע לך חצי?
גם לי מופיע שאני צריכה לקבל חצי ממה שקיבלתי שנה שעברה והייתי פחות מחודשיים בחל"ת.

• הוסף לסימניות
לא ביררתי, הייתי כל השנה בחלת , מלבד חודש אחד, לכן מוזר לי שכן קיבלתי חלק

• הוסף לסימניות
הכסף נכנס היום
(גם קצבת ילדים הוקדמה להיום)

• הוסף לסימניות
לא הצלחתי למצוא בפורום
ידוע לכם האם עוסק פטור, מקבל מס הכנסה שלילי? גם לא בתקופת קורונה
ואם כן מה התנאים לקבל?
תודה

• הוסף לסימניות
אם אני פותחת עכשיו עוסק פטור אני יכולה לקבל כבר על השנה הנוכחית? עבור החודשים שאני ידווח בשנה 2022?
מקבלים בשנה שאחרי
אם פותחים את העסק על שנת 2022
יקבלו שנה הבאה בשנת 2023
אחרי שהוגש הדוח הכנסות מסכם לשנת 2022(למס הכנסה)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה