כללי מעבר לתוכנות CS6

• הוסף לסימניות
שדרגתי את כל התוכנות לגרס' CS6
משום מה כשאני פותחת את הקבצים כל הטקסטים שהיו באנגלית מופיעים מלבנים ,
במחשב הקודם זה היה תקין... מה אני צריכה לעשות עכשיו??
לשנות כל דבר ידני??

הבעיה כרגע היא באילוס. , לא בדקתי באינדיזיין

מצ"ב דוגמא

קבצים מצורפים

• Untitled-1-01.png
    KB 64.5 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
זה גם מחשב אחר?
זה נראה פשוט שהפונט לא מותקן במחשב

• הוסף לסימניות
זה מחשב אחר , והפונט מותקן עובדה שהעברית כן נראה בפונט שבחרתי , רק האותיות באנגלית פתאום יוצאות ככה
:confused::confused:

(פונט ליבורנה פונטביט)

• הוסף לסימניות
פונטביט בגרסה החדשה לא מכילים פונט ברירת מחדל אנגלי.
אם שדרגת הפונטים או קנית לאחרונה. כנראה זו הסיבה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eliezer;1364087:
פונטביט בגרסה החדשה לא מכילים פונט ברירת מחדל אנגלי.
אם שדרגת הפונטים או קנית לאחרונה. כנראה זו הסיבה

אוי ואבוי :eek:
אז מה בעצם אני צריכה לעשות?
לשנות לפונט אנגלית?

איזה מין דבר מוזר וחסר הגיון .. צריכים לעבור כל טקסט באנגלית ולשנות לפונט שתומך?
הם צריכים ללמוד משהו מהפונטים של פונטייפ..

ואם כן, אז למה אותו פונט במחשב הקודם שלי עובד רגיל??

• הוסף לסימניות
תעשי אותו גרפ סטייל

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sm05276;1364183:
תעשי אותו גרפ סטייל

סליחה על הבורות :eek::eek:

מה זה אומר? גם באילוס. אפשר?

• הוסף לסימניות
אה לא נראה לי,
חשבתי שאת עובדת על אינדי.

• הוסף לסימניות
סתם ככה תמיד טוב פונט אנגלית שלהם שמתאים לעברית כי ככה זה משתלב טוב בטיפוגרפיה ולא בריה זרה בטקסט.
מה שכן אולי את יכולה להכין לך טקסט אנגלית כלשהו בסטייל הנכון ולדגום כל פעם מהצד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י OR_Design;1364137:
אוי ואבוי :eek:
אז מה בעצם אני צריכה לעשות?
לשנות לפונט אנגלית?

איזה מין דבר מוזר וחסר הגיון .. צריכים לעבור כל טקסט באנגלית ולשנות לפונט שתומך?
הם צריכים ללמוד משהו מהפונטים של פונטייפ..

ואם כן, אז למה אותו פונט במחשב הקודם שלי עובד רגיל??

למעשה, כל מה שקורה פה זה שפונטביט מכריחים אותנו לעבוד בצורה מקצועית!

שינוי מבורך!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה