דרוש מידע מעבר מכללית למכבי לצורך עקירת שיני בינה כלואות

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע מנסיונכם מה כולל מעבר בין כללית פלטינום למכבי שלי לצורך עלות מינימלית של עקירת שיני בינה כלואות,
בכללית שלחו אותנו לבי"ח מאיר למומחה כשכל עקירה עולה 1200 שח מינימום ובמכבידנט עולה 23 שח..
האם אפשר לעבור ומייד לקבל את הטיפול במכבידנט ללא צורך בתקופת המתנה?
וכן האם אפשר לעבור חזרה לכללית מייד בסיום הטיפולי שיניים או שיש מגבלה כלשהי?
תודה!

• הוסף לסימניות
אשמח גם לדעת
אני בדיוק באותה בעיה לצערי....

• הוסף לסימניות
אני במכבי שלי וסתימה הכי פשוטה עלתה לי החודש 34 שח
מאיפה לכם שעקירת השן תעלה רק 23? -תבדקו לפני שתעשו את המעבר הזה,
ובאופן כללי ידוע לי שכן יש תקופת המתנה , ניתן למצוא כאן מידע רחב יותר-מכבי

• הוסף לסימניות
לדעתי זול בסוף עולה יקר אני עשיתי פרטי בהדסה גם היה כלואה וברוך השם עשה טוב

• הוסף לסימניות
לא יודע להמליץ על שן כלואה.
אבל אני כבר שנים במכבי שלי, ובחלקם ביקרתי רבות במכבי דנט, רופאים זהב הן אנושיות, והן מקצועיות.

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע מנסיונכם מה כולל מעבר בין כללית פלטינום למכבי שלי לצורך עלות מינימלית של עקירת שיני בינה כלואות,
בכללית שלחו אותנו לבי"ח מאיר למומחה כשכל עקירה עולה 1200 שח מינימום ובמכבידנט עולה 23 שח..
האם אפשר לעבור ומייד לקבל את הטיפול במכבידנט ללא צורך בתקופת המתנה?
וכן האם אפשר לעבור חזרה לכללית מייד בסיום הטיפולי שיניים או שיש מגבלה כלשהי?
תודה!
מכבידנט עולה היום טיפול 34
עקירה שן בינה כלואה לפי המחירון שלהם 68 שקל
ממש לא נכון, מכבי נותנים הפניה וניתן לעשות תור אצל איזה רופא מומחה שרוצים (לא במסגרת שרפ אלא במסגרת קביעת תורים רגילה לרופא מסוים, אני גם עשיתי בהדסה ועל חשבון מכבי)

בנוגע למעבר, כיון שכיום אתם במסלול המקביל הגבוה לא אמורה להיות תקופת המתנה אבל תמיד כדאי לשאול את מכבי לפני המעבר.
ניתן לחזור לכללית אחרי שתקבלו את ההחזר, אבל מבחינה מוסרית ואולי הלכתית זה לא הוגן, הם ישלמו עליך אלפי שקלים (אם זה כמה שיניים) תמורת מאתיים/שלש מאות שקל

• הוסף לסימניות
אם נמצאים בקופה הקודמת בביטוח הגבוה ביותר אין תקופת המתנה
תקופת המתנה זה רק אם לא היית מבוטח באותו ביטוח לפני כן
ומכבי דנט מאוד מקצועיים
אין מה לשלם יקר בשביל פרטי
מניסיון
יש להם גם הסכמים עם מרפאות פרטיות

• הוסף לסימניות
אם נמצאים בקופה הקודמת בביטוח הגבוה ביותר אין תקופת המתנה
תקופת המתנה זה רק אם לא היית מבוטח באותו ביטוח לפני כן
ומכבי דנט מאוד מקצועיים
אין מה לשלם יקר בשביל פרטי
מניסיון
יש להם גם הסכמים עם מרפאות פרטיות
הם לא עושים ניתוחים לעקירת שיני בינה כלואות אלא נותנים הפניה רק לבי"ח

• הוסף לסימניות
הם לא עושים ניתוחים לעקירת שיני בינה כלואות אלא נותנים הפניה רק לבי"ח
לא נכון בכלל
תלוי באיזה עיר את גרה
יש מקומות שיש להם בתוך המרפאה ולא צריך לנסוע לשום מקום

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה