מעדנים לכבוד חנוכה עם חברתנו היקרה hbecker - הבית שלנו כ"ו כסלו תשע"ח

• הוסף לסימניות
איזה כיף היה לקום בבוקר ולגלות עיתון עבה עם מתכונים טובים של @hbecker הכל בטוב טעם ואסטתיים כדרכך
נשאר לנו רק לנסות וליהנות יחד עם בני הבית לכבוד החג
נאחל לך ברכה והצלחה וסיעתא דשמיא בכל אשר תפני לנסות ולהתקשקש במטבח עד 120 מתוך בריאות ונחת
מאחלת אחת מן החבורה שמאוד מאוד נהנית ומתוסבכת על המתכונים שלך...
אז מה הפעם?
עוגיות חמאת בוטנים במילוי שוקולד
004.jpg
קונכיות בצק עלים במילוי קרם פטיסייר ופירות
005.jpg

תפו"א ממולאים בפירה ופטריות
006.jpg

• הוסף לסימניות
@hbecker חייבת להודות לך :)
חזרתי היום מהעבודה וחיכו לי עוגיות חמאת בוטנים מדהימות עפ"י המתכון שלך
הילדים מצאו את המתכון בעיתון והכינו לי הפתעה...

הן באמת נפלאות

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
@hbecker (או כל מישהי אחרת שהספיקה לנסות...), יש לי שאלה:
הסירות תפו"א (אגב, נראה ממש מגרה וקל) לא מתפרקות אם מבשלים אותן ממש עד לריכוך?

• הוסף לסימניות
תודה רבה חנון!
למרות שיש לי את העיתון,
יותר נח לי שאת סורקת וככה זה נשמר בתיקייה במחשב,
במקום גזרי עיתונים שמתגלגלים...

• הוסף לסימניות
תודה לך חנון המקסימה!
תבורכי

והעני,
המתכונים נראים משובחים במיוחד!
יישר כח!

• הוסף לסימניות
@hbecker (או כל מישהי אחרת שהספיקה לנסות...), יש לי שאלה:
הסירות תפו"א (אגב, נראה ממש מגרה וקל) לא מתפרקות אם מבשלים אותן ממש עד לריכוך?
לא קורה לזה כלום. מרוקנים את הפנים בזהירות. משאירים דפנות. כדאי לסמן בסכין את הדפנות ואז לרוקן בעדינות.
עוד לא ראיתי את הכתבה....
לפחות המטבח היה נקי....

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה