מידע שימושי מעודכן: תוכנה חזקה לניתוק אינטרנט, עכשיו, חינם!

• הוסף לסימניות
הנני לפתוח שוב אשכול בנושא, עם הקישור המעודכן, למען יעמוד ימים רבים, ובעתיד כל מי שיחפש תוכנה כזו ימצאנה כאן בקלות, בנוחות ובמהירות.
אשר על כן, נא ונא לא להגיב לאשכול זה.
-----------

אם הינך מעוניין ברגעים אלו להתנתק מהאינטרנט לגמרי ולנתק את המחשב מאפשרות גלישה בכלל, חינם, התקן כעת תוכנה חזקה החוסמת את השימוש באינטרנט באופן מוחלט.

להורדת התוכנה לחץ כאן

חסימה זו היא רק ברמת תוכנה, ולאחר מכן מומלץ לפנות למוקד אאוטנט לקבלת מידע על הנציג הקרוב לאזור מגורך בטל: 0722-613-613, לצורך השלמת החסימה גם ברמת חומרה, ע"י ניתוק אנטנת ה WIFI מהמחשב, חינם.

מידע נוסף על התוכנה כאן

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
התוכנה משאירה עדכוני אנטי-וירוס. דהיינו, גם אחרי התקנת התוכנה יוכלו לעדכן את האנטי וירוס.

• הוסף לסימניות
מי שרוצה שישאר לו מייל פתוח, יעשה כך:

לפני התקנת התוכנה יפעיל את תוכנת 'אאוטלוק', וישלח דרכה מייל פעם אחת. אח"כ יתקין את התוכנה. זהו.
מעכשיו כל האינטרנט חסום, ורק המייל פועל [דרך אאוטלוק]. וכן עדכוני אנטי-וירוס פעילים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מכל הלב;1199855:
התוכנה משאירה עדכוני אנטי-וירוס. דהיינו, גם אחרי התקנת התוכנה יוכלו לעדכן את האנטי וירוס.
לא ממש הבנתי את התוכנה, היא מנתקת את הwifi או שהיא משאירה אותו חי וקיים?
שאלה נוספת היא האם רק לאנטי וירוס הוא פתוח או גם לעדכוני תוכנה?

• הוסף לסימניות
התוכנה משאירה את ה-wifi אלא שהיא חוסמת אותו ואת כל האינטרנט.
התוכנה לא מפריעה לעדכן אנטי וירוס.
בשביל לנתק את ה-wifi יש לפנות לטכנאי אאוטנט, שלוחות בכל הארץ ובעולם, בטל: 0722613613 השירות חינם.

לגבי שאלתך השניה: אינני יודע.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מכל הלב;1199852:
הנני לפתוח שוב אשכול בנושא, עם הקישור המעודכן, למען יעמוד ימים רבים, ובעתיד כל מי שיחפש תוכנה כזו ימצאנה כאן בקלות, בנוחות ובמהירות.
אשר על כן, נא ונא לא להגיב לאשכול זה.
-----------

אם הינך מעוניין ברגעים אלו להתנתק מהאינטרנט לגמרי ולנתק את המחשב מאפשרות גלישה בכלל, חינם, התקן כעת תוכנה חזקה החוסמת את השימוש באינטרנט באופן מוחלט.

להורדת התוכנה לחץ כאן

חסימה זו היא רק ברמת תוכנה, ולאחר מכן מומלץ לפנות למוקד אאוטנט לקבלת מידע על הנציג הקרוב לאזור מגורך בטל: 0722-613-613, לצורך השלמת החסימה גם ברמת חומרה, ע"י ניתוק אנטנת ה WIFI מהמחשב, חינם.

מידע נוסף על התוכנה כאן

בהצלחה!
הקישור לא תקין (ואני לא מבין למה באתר יש גם קישור לדרובוקס)

• הוסף לסימניות
כאשר יש הרבה הורדות מדרופבוקס הוא נחסם לכמה זמן, ולכן בנתיים אפשר להוריד את התוכנה מגמבו-מייל כאן בקישור זה.

מי שלא יכול להוריד מגמבו מייל, יכול לחכות עד שישתחרר הדרופבוקס ואז להוריד ממנו.

• הוסף לסימניות
אני מעוניין שתוכנת שליטה מרחוק, למשל טים וויוור יעבוד לי לאחר החסימה ע"י התוכנה..
יש מצב?

• הוסף לסימניות
משהו יכול להעלות תמונה של התוכנה...
הדף בית שלה....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamar89;1398567:
משהו יכול להעלות תמונה של התוכנה...
הדף בית שלה....
אין דף הבית וכו' לתוכנה. את מתקינה אותה, וזהו. אין גישה לרשת..
[למי שהוא לא לקוח של נתיב].

אבל אני רוצה להתקין אותה לחבר, ואני מעוניין שתשאר לו אופצייה של שליטה מרחוק..
מי יודע אם אפשר?

• הוסף לסימניות
אני אשמח מאוד לקבל כאן קישור או למייל שלי האישי ישירות תוכנת חסימה חזקה לחסימת וואיי פאיי לאנדרואיד.
תודה רבה יצחק.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה