דרוש מידע מעון או משפחתון מומלץ בנווה יעקב

• הוסף לסימניות
אני עוברת דירה שנה הבאה לנווה יעקב
אשמח לשמוע על מעונות או משפחתונים מומלצים באיזור הרב פרדס.
תודה

• הוסף לסימניות
משפחתון זה לפי גיל - איזה גיל\אים את צריכה

• הוסף לסימניות
אני עוברת דירה שנה הבאה לנווה יעקב
אשמח לשמוע על מעונות או משפחתונים מומלצים באיזור הרב פרדס.
תודה
פרדס זה רחוב מאד ארוך ומעגלי.
את רוצה לתת מיקום מדויק יותר כדי שאוכל לעזור?

• הוסף לסימניות
אם הבנתי נכון איפה את גרה
אז מעונות: יש לך קרוב מאד את ויצו (מעון חילוני שהרבה חרדים שולחים אליו, גם אני אישית שלחתי בעבר והייתי מרוצה)
מעון רב פעלים- אני לא מכירה.
קצת יותר רחוק: מעון קרוסלה- שמעתי המון המלצות.

משפחתונים: לפי רכזות, עוד לא התחיל הרישום לשנה הבאה כך שלא פרסמו עדיין את שמות המשפחתוניות.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
ממילצה מאד על המשפחתונית אסתי רוזנר בבר יקר עושה לגיל שנה

• הוסף לסימניות
אל תנסי בנווה יעקב שום מעון מלבד ויצו.
כל השאר = זבל.

• הוסף לסימניות
תודה על כל התגובות
אבל איך רושמים למשפחתון?
דרך המרכזת?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה