- הוסף לסימניות
היא היתה בגיל מבוגר או ילדה?כאמור, היתה כח עזר נוספת, היא לא השאירה את הילדים לבד
וכאמא, אני יכולה להבין שמתישהו היא צריכה לשאוב, אם יש לה מחליפה לזמן הזה - מעולה
להתפלל - לא, סורי!
כי את יודעת צריך גם לדעת להגיב אם ח"ו קורה משהו
היא היתה בגיל מבוגר או ילדה?כאמור, היתה כח עזר נוספת, היא לא השאירה את הילדים לבד
וכאמא, אני יכולה להבין שמתישהו היא צריכה לשאוב, אם יש לה מחליפה לזמן הזה - מעולה
להתפלל - לא, סורי!
זו היתה מישהי קבועה שעובדת במעון בקביעות ככח עזר בין הכיתותהיא היתה בגיל מבוגר או ילדה?
הפלוס במעון זה שיש עוד גננות באותו חדר ואם הצוות אכפתי ומסור אז אפשר להיות רגועים שתמיד הילד יקבל מענההיא היתה בגיל מבוגר או ילדה?
אני אחרי השנה הזאת ואחרי שנים שקדמו במעונות אחרים סיימתי עם הדבר הזה ששמו מעון.
למרות שזה דורש מחירים לא קלים מבעלי.
ממש לא כל המעונות ככה
מסכימה ממש.אני הייתי מוציאה.
למה להשאיר ילד במקום כ"כ לא נעים?!
יש מעונות מדהימים וכדאי למצוא אותם ולו רק בשביל הרוגע הנפשי שלכם.
כותבת רק לאזן את התגובות כאן שזה מעון וזה מה שקורה שמשלמים למטפלת שכר מינימום.
זה פשוט לא אמור להיות כך!
זה לא רק המשכורת, בדר"כ למעון באות נשים מתוסכלות מעצם זה שזה העבודה שלהם, עכ"פ אם הן צעירות, ולכן ככה זה נראהזה מה שקורה שמשלמים משכורות רעב למטפלות, ובאות כאלו שזה ברירת מחדל בשבילן.
כמובן בלי להכליל, ולא כולן, אלא מדברת על מקום כמו שאתה מתאר, זה נשמע חוסר כח וחשק ורצון להתחיל את הבוקר בכלל.
חושבת שאף אחד לא פוחד להעביר, פשוט אין לאן....ולא לפחד להעביר באמצע שנה אם זה מה שיעשה טוב לילד.
באיזה עיר המעון נמצא?אני הייתי מוציאה.
למה להשאיר ילד במקום כ"כ לא נעים?!
יש מעונות מדהימים וכדאי למצוא אותם ולו רק בשביל הרוגע הנפשי שלכם.
(במעון אצלינו הכתה מחולקת ל3 לפי גילאים, ועל כל קבוצת גיל יש מטפלת קבועה.
יש גננת משלימה שנמצאת כל יום עם הקבוצה שהמטפלת בחופש ויש כח עזר.
מעבר לזה יש מבשלות ומנקה בסוף יום. (המטפלות לא מתעסקות עם ניקיון) והילדון חוזר כל יום מטופח, נקי עם תסרוקת בשיער וריח נעיםםם)
כותבת רק לאזן את התגובות כאן שזה מעון וזה מה שקורה שמשלמים למטפלת שכר מינימום.
זה פשוט לא אמור להיות כך!
למה להכליל??זה לא רק המשכורת, בדר"כ למעון באות נשים מתוסכלות מעצם זה שזה העבודה שלהם, עכ"פ אם הן צעירות, ולכן ככה זה נראה
אם למכון יש תקינה בסיסית אז זה בסדר.גם אצלינו במעון יש 11 ילדים בקבוצה של הבוגרים
נשמע לי גם תקין לגיל כזה
אין לי מושג מה ההוראות של התמ"ת בנידון
תכלס כשיש סבסוד מהמדינה יוצא אותו שכר לימוד, (זה לגזול את המדינה כי היא מסבסדת יותר כל ילד, אבל אם מעלימים עין זה כנראה לא כזה אכפת להם).אצלנו במעון 11 ילדים על כל מטפלת - בקבוצת הבוגרים.
הבנתי שזה חורג בילד אחד מהתקן ומעלימים עין.
נכון אז תקינה מורחבת זו 10 ילדים לקבוצה של בוגרים (מעל 24 חודשים). למה לבקש מההורים לשלם 220₪ נוספים כל חודש אם יש 11 ילדים? זה 2640 שח לשנה...הנה הנתונים
צפה בקובץ המצורף 2063774
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //