מעון מעולה בבני ברק

• הוסף לסימניות
אני רוצה לרשום את הילדה שלי שנה הבאה למעון,
מישהו יכול להמליץ לי על מעון מעולה באזור חזון איש?
תודות מראש!

• הוסף לסימניות
מעון שהוא בית, אני כבר שולחת 4 שנים לשם ומרוצה מאד, יחס חם, אכפתיות, יש עם מי לדבר על כל בקשה, הילדים שמחים ללכת!

• הוסף לסימניות
מעון יד עזרה

איפה בחזון איש?
אני שולחת למעון של "יד עזרה" באזור ראדזמין. מעון מעולה עם יחס לא רגיל לילדים, הנהלה אכפתית, ואיבזור מתקדם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושי כהן;774219:
מעון שהוא בית, אני כבר שולחת 4 שנים לשם ומרוצה מאד, יחס חם, אכפתיות, יש עם מי לדבר על כל בקשה, הילדים שמחים ללכת!
איזה מעון זה? אפשר גם טלפון שלהם?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י spich;774265:
איפה בחזון איש?
אני שולחת למעון של "יד עזרה" באזור ראדזמין. מעון מעולה עם יחס לא רגיל לילדים, הנהלה אכפתית, ואיבזור מתקדם.
אני צריכה יותר בכיוון ר' עקיבא, יש משהו כזה?
בכל אופן, יש לך מס' של המעון ברדז'מין?
תודה.

• הוסף לסימניות
מעון יונה- שמעת עליו? ברח' חייא
יחס מדהים וגננות מנוסות ומסורות.
4 אחים שלי היו שם ולי ממש חבל שאני גרה בי-ם ולא יכולה לשלוח לשם את הקטנצ'יק שלי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה