לפי מה מחליטים אלו ילדים יהיו במעןו ואלו לא?
קבלתי מהמעון שאלון למלא: למה אני צריכה למלא במה אני ובעלי עובדים?
כן מקבלים את כל ילדי המורות בבני ברק שעוזרים להם עם תלושים בשביל התמת והעובדות שצריכות באמת כי הן עובדות כל החופש לא מתקבלותלפי דרגות כמו ועדות קבלה
אם את רוצה להכנס - תשאפי למה שיותר שעות מה שפחות שכר לנפש.
ותציפו את חברי הכנסת ושר העבודה והרווחה (אופיר אקוניס) במיילים-
למרות שגם זה לא יעזור עם הראשים ההזויים של היושבים במחלקת המעונות והמשפחתונים.
לא מצליחה להבין איך תמיד הם מגיעים לרעיונות הכי הזויים , הכי לא שוויוניים והכי מרתיחים.
למה במשרד החינוך מבינים שצריכים לחלק את הילדים בגן ל-2 קבוצות כי לכולם מגיע.
ורק באגף ההזוי הזה החליטו להעדיף ילד א' על ב' כי אמא שלו מרוויחה 5 שקל יותר ....
אני לא מתפלאת על ההחלטה הזו שלהם. כל ההחלטות שלהם בהם נתקלתי במהלך השנים ששלחתי ילדים היו תמיד חסרות צדק מפלות וחסרות הגיון....
קודם כל משפחות רווחה וחד הוריותלפי מה מחליטים אלו ילדים יהיו במעןו ואלו לא?
קבלתי מהמעון שאלון למלא: למה אני צריכה למלא במה אני ובעלי עובדים?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים