דרוש מידע מעוניינת לפתוח קו צינתוקים להודעות לתלמידות - למי יש מידע לתת לי?

• הוסף לסימניות
אם זה יעיל קו רק שמנהל הקבוצה ישלח צינתוקים יש את חברת טלביפ.

• הוסף לסימניות
@שרות
אין על הקווים שלהם ואין השירות שלהם
מומלץ מאוד
והם פועלים על אותו בסיס כמו ימות המשיח
ובנוסף וועד הרבנים הקצה בעבורם מספרים הניתנים לכל מספרי הכשרים וזה לא נחסם
מומלץ מאוד!!!

• הוסף לסימניות
בכל חברה יש פלוסים ומינוסים
תלוי מה אתה צריך בדיוק,
אתה מגיע לחברה - אני צריך ככה וככה, אפשרי?
אני הייתי צריך קו מסובך לקורסים ותשלומים הכול אוטומטי
בדקתי בכמה חברות לא הצליחו בדיוק
בסוף @שרות עשו לי הכול
עבודה מדהימה.
שוב צריך לדעת בדיוק מה אתה רוצה.

• הוסף לסימניות
אם זה יעיל קו רק שמנהל הקבוצה ישלח צינתוקים יש את חברת טלביפ.
ראיתי באתר שלהם שאין להם אופציה של צינתוקים זה נכון?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני צריכה קו עם אופציה של העלאת מספרי טלפון דרך המחשב

אני רוצה קו עם אופציה של התחברות דרך המחשב להעלאת מספרי טלפון וכן אפשרות של שליחת הודעות על ידי צינתוק
שלחתי לכם מייל

• הוסף לסימניות
אני צריכה קו עם אופציה של העלאת מספרי טלפון דרך המחשב
בתחום הזה - אין על ידעפון
1622657868256.png

• הוסף לסימניות
היא צריכה דרך המחשב.
היא צריכה דרך המחשב להתעסק עם הדברים אבל אני לא חושב שהיא רוצה שכל הודעה תצטרך מחשב....
ברור שאם ניתן לשלוח צינתוק ישיר משלוחה היא תעדיף את זה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה