מעוניינת לקנות מצלמה..

• הוסף לסימניות
אני מעוניינת לקנות מצלמה מקצועית טובה אבל לא יקרה, של קנון,
אני לא צריכה משהו מדי יקר כי אין תקציב להשקיע יותר מדי.. אבל כן משהו טוב..
מישהו יכול להמליץ ולתת טווח מחירים?...
לא אכפת לי אפילו יד שניה אבל שתהיה שמורה..

• הוסף לסימניות
אני ממליץ על קנון EOS M שהיא מצלמה קטנה עם עדשת 18-55 +פלאש ב1300 אצל קאמרה לדעתי המצלמה מוציאה תמונות באיכות מקצועית וזה בדוק היחס בין המחיר למה שהיא נותנת הוא פשוט מצחיק

• הוסף לסימניות
החיישן של הEOS-M הוא החיישן של ה7D/60D/600D ועוד כמה דגמים.
כך שאין בעיה בחיישן.
הבעיה היא בנקודות אחרות בהם המצלמה מוגבלת יחסית.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הגלים;1520997:
החיישן של הEOS-M הוא החיישן של ה7D/60D/600D ועוד כמה דגמים.
כך שאין בעיה בחיישן.
הבעיה היא בנקודות אחרות בהם המצלמה מוגבלת יחסית.

באיזה נקודות יש מוגבלות?

• הוסף לסימניות
הכל יחסי.

נכתב כאן כמה וכמה פעמים- מצלמות נמדדות במה הם לא יודעות לעשות ולא במה הם יודעות לעשות.

כל מצלמה מה5 שניפ האחרונות יכולה להוציא צילומים מרהיבים- חדים - צבעים טובים וכו'.
השאלה מתי המצלמה מרימה ידיים.

כגם אם תקחי את ה7 מול ה60 תגלי שפתאום ל60 אי אפשר לחבר משדר ליציאת סינק והמערכת פוקוס נחותה.
אם תשווי את ה600 ל60 אז תגלי שאי אפשר לקבע ערך קלווין הבאפר קטן יותר מהירות הצילום נחותה והממשק פחות נוח.
וכן על זו הדרך.

אם אני לא טועה עיקר הבעיה של הEOS-M היתה במהירות המיקוד ובנוחות השימוש.

• הוסף לסימניות
אני רוצה בעיקר לצילומי חוץ, פחות לצילומי סטודיו

• הוסף לסימניות
אני לא חושב שהיא הבחירה הטובה.

אני שואל שוב- מה התקציב?

• הוסף לסימניות
לדעתי, 40D או 50D עם 50mm f/1.8 יעשו עבודה מעולה בתקציב של 1000-1500 ש"ח.
לא מדובר על גאדג'טים וצעצועים אלקטרוניים חדישים. מדובר על כלים ממש טובים בטווח מחיר נמוך מאד!

כמו"כ אני בהחלט מצטרף להתנגדות ל EOS-M. היא איטית כל כך שבצילומי חוץ דינאמיים כבר עדיף להישאר בבית...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הגלים;1521294:
אני לא חושב שהיא הבחירה הטובה.

אני שואל שוב- מה התקציב?

התקציב הוא - 1200-1500 ש"ח
לכן אני יכולה גם להתפשר על מצלמה יד 2 אבל שתהיה טובה ושמורה, נראה לך שבכזה מחיר אני יכולה לקנות חדשה וטובה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בזק;1521815:
התקציב הוא - 1200-1500 ש"ח
לכן אני יכולה גם להתפשר על מצלמה יד 2 אבל שתהיה טובה ושמורה, נראה לך שבכזה מחיר אני יכולה לקנות חדשה וטובה?

חדשה? לא.
הגוף הכי זול שיכול להתחיל לבוא בחשבון עולה בחנויות 1600 ש"ח, וכמובן בלי עדשה בכלל.
מי שרוצה הכל חדש, יאלץ להכין מראש לפחת פי 3 מהסכום הנ"ל ועדיין להתפשר...

ההמלצה שלי, כרגיל, היא לעלות גבוה יותר באיכות ובמקצועיות, ובתמורה להתפשר על העדכניות.
אפשר בהחלט למצוא מצלמות שמורות מאד במחירים מגוחכים כמו 700-1200 ש"ח, עשיתי זאת בעבר ולא התאכזבתי! [אגב, מכל הגופים שעברו אצלי עד היום רק אחד קניתי חדש....]

בנוגע לעדשה, לצילומי חוץ עדשת פריים של 50mm f/1.8 [חדשה 400, יד2 250] תהיה נקודת פתיחה מצויינת!
זאת הפורמולה שלי לניצול נבון של תקציב כזה. ;)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה