כללי מעוניינת לקנות פוטושופ.

• הוסף לסימניות
שלום לכולם.
אחרי ניסיון בתוכנות שונות חינמיות ולא עצרתי על פוטושופ- הוא הכי טוב ונוח לציור עם עט דיגיטלי. (ניסיתי cs6 beta - נהניתי מאוד!)
תקופת ניסיון של פוטושופ הולכת להסתיים ואני רוצה לרכוש פוטושופ. יש לי כמה שאלות למקצוענים כאן:

1. האם כדאי לקנות בחו"ל? או דרך האתר adobe? (אני מסתדרת עם אנגלית)

2. אני עובדת בשני מחשבים: mac וwindows. האם אפשר לקנות חבילה שתתאים לשניהם? או שקונים תוכנה רק למחשב אחד? והאם אני אוכל לשים תוכנה במחשב של ילדים? ומה קורה אם אני קונה דרך האתר?

3. אני צריכה פוטושופ העיקר לציור ולא לעבודה אם פונטים וגרפיקה מורכבת. אולי כדאי לקנות cs5 /cs4 /cs3 d? ואז זה יעלה לי יותר זול? (עד עכשיו השתמשתי בcs2 וניסיתי cs6) באתר אפשר לקנות רק cs5/6.

בתודה מראש על כל התשובה!

• הוסף לסימניות
בס"ד
לגבי היכן עדיף אין לי תשובה. אבל תיקחי בחשבון שיש את הגרסה הרגילה ויש את המורחבת שיש בניהם הבדל במחיר, ב-cs6 extended (הגרסה המורחבת) ההרחבה היא רק אפשרות התלת מימד, בגירסה הרגילה זה לא נמצא. ויש הבדל במחיר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה